Hoved Annen Slik endrer du ringelyden for ringeklokken

Slik endrer du ringelyden for ringeklokken



Ring tilbyr en ringeklokke som du aldri har sett eller hørt før. Selv om den absolutt er en ringeklokke, gjør dens funksjoner for tilkobling og videomodus den til noe mye mer. Denne enheten kommer med et live videokamera, en høyttaler for å kommunisere med de besøkende, samt online-tilkobling. Alt dette betyr at Ring Doorbell sømløst kan koble til smarttelefonen eller nettbrettet og la deg se, høre og snakke med hvem som er utenfor dørstokken din.

Slik endrer du ringelyden for ringeklokken

Imidlertid er det fortsatt en ringeklokke. En ringeklokke med unike muligheter. Og ja, selvfølgelig kan du endre ringelyden.

Hvorfor endre det?

Det kan høres ut som en ubetydelig ting, men har du noen gang endret telefonens ringetone? Hvis ikke, dømmer du virkelig de som har det? Mest sannsynlig ikke, fordi du er ganske vant til at folk tilpasser telefonlydene sine. Vel, hvorfor skulle det stoppe ved smarttelefoner? Hvorfor vil ikke noen endre ringeklokken?

I tillegg kommer ringeklokken fra telefonen din, i utgangspunktet. Hele ideen bak Ring Doorbell er å motta ringeklokken på telefonen din, uansett hvor du er. I dette tilfellet vil du kanskje ha en bestemt type lyd som er lett å gjenkjenne. Tross alt slår et personlig besøk alltid meldinger og telefonsamtaler. Du vil at ringeklokken skal gjenspeile det.

Til slutt, med bevegelsessensoren, kan det være lurt å angi forskjellige ringelyder for ringer og bevegelsessensorutløsere.

ringe

Hvordan endre den koblede ringetonen

Hele klokkespillet fungerer på samme måte som en ringetone og endres derfor på lignende måte, bare ikke via telefonens opprinnelige programvare, men ved å bruke Ring-appen, som du sannsynligvis har antatt.

hvordan du kan vite om grafikkortet er dårlig

Start selvfølgelig Ring-appen ved å trykke på den. Klikk deretter på de tre horisontale linjene i øvre venstre hjørne. Trykk deretter på Enheter i hurtigmenyen.

Velg ringeenheten du vil endre ringetonen på. Gå deretter til på neste skjermbilde Klokketoner .

hvordan lage en rolle på splid

I Ringetoneinnstillinger menyen, vil du se to hovedfaner: RINGER og BEVEGELSER . Velg den du vil endre først.

Ringer

Ringer-fanen lar deg velge varslingslyden du vil høre hver gang noen ringer på ringeklokken. Bla gjennom listen, velg lydene og trykk TESTLYD for å høre hvordan hver enkelt høres ut.

Før du lagrer endringene, still inn ringevolumet og test det til du har nådd et tilfredsstillende volumnivå. Etter at du har bestemt deg for hvilken ringetone du foretrekker, trykker du på LAGRE ENDRINGER . En melding vil dukke opp som varsler deg om at klokkespillet blir oppdatert. Etter at prosessen er fullført, prøv å ringe på ringeklokken for å se om endringene er gjort.

Bevegelser

For å velge en annen ringetone for Ring Doorbells bevegelsessensorvarsler, velg Bevegelser-fanen og velg ringetonen, som du gjorde i Ringer-fanen. Å ha to separate lyder for ringer og bevegelser kan være veldig nyttig; det er lettere å vite om noen har levert en pakke til deg eller ringt på døren.

Laste ned nye ringetoner

For å gjøre ting mer interessant lar Ring deg laste ned nye ringetoner for Ring Chime. Ring Chime er en lydenhet som du kan plassere hvor du vil i hjemmet ditt og glemme å måtte bære smarttelefonen overalt. Det er i hovedsak en høyttaler for Ring-enheter.

ring på døra

For å laste ned nye ringetoner for Chime, åpne Ring-appen og velg Klokkespill fra listen over enheter. Trykk deretter på Klokketoner . Dette vil vise deg en liste over nye ringetoner. Lytt til dem, velg ønsket volum og lagre innstillingene.

Det blå lyset på Ring Chime skal begynne å blinke, noe som indikerer at den nye ringetonen er i ferd med å lastes ned. Når lyset lyser blått, er nedlastingen fullført. Nå kan du ganske enkelt stille inn din nye ringetone fra Ring-appen. Merk at det kan ta noen minutter å laste ned de nye ringetonene.

Ringeklokkelyden utenfor

Som standard, når besøkende ringer på døren, vil de ikke høre den valgte ringetonen, men en standard varslingstone som varsler den besøkende om at du har mottatt ringevarselet. Dessverre kan ikke denne ringetonen endres. Du kan imidlertid skru ned og av volumet her. For å gjøre det, start Ring-appen og velg selve Ring Doorbell-enheten. Nå, gå til Konfigurasjonsalternativer . I denne visningen vil du se en Volum for ringeklokketone glidebryteren.

hvordan du kan sende meldinger til noen på youtube 2018

Skyv for å velge ønsket volum, og det er det. Selvfølgelig, hvis du skrur glidebryteren ned til 0, vil ringeklokketonen dempes.

Endre ringetone

Å endre ringetonen er enda en fin fordel du får når du bruker Ring Doorbell-enheten. Du kan tilpasse forskjellige bevegelses- og ringelyder slik at du vet når noen bare går forbi eller legger igjen noe på dørstokken din, og når noen faktisk ringer på døren din. Selv om ringetonene ikke er detfulltkan tilpasses, det er ingen bedre alternativer der ute når det kommer til ringeklokken din.

Har du endret ringelyden for ringeklokke? Hvilke gikk du med? Hjelpte denne opplæringen? Bli med i diskusjonen i kommentarfeltet nedenfor og still gjerne spørsmål du måtte ha.

Interessante Artikler

Redaksjonens

Hvordan lage en oppstartbar UEFI USB-stasjon med Windows 10 Setup
Hvordan lage en oppstartbar UEFI USB-stasjon med Windows 10 Setup
Les disse instruksjonene for å lage en oppstartbar UEFI USB-flashstasjon med Windows 10-oppsett.
Slik deaktiverer eller aktiverer du Windows Defender i Windows 8.1
Slik deaktiverer eller aktiverer du Windows Defender i Windows 8.1
Windows Defender er en antivirusprogramvare som gir 'baseline beskyttelse' i henhold til Microsoft og leveres med Windows 8 og Windows 8.1. Siden Windows 8 er Windows Defender det samme programmet som Microsoft Security Essentials, som eksisterer som en separat nedlasting for Windows 7, Vista og XP. Mens Windows Defender gir veldig grunnleggende beskyttelse, reduseres det
Forhindre bruker fra å endre passord i Windows 10
Forhindre bruker fra å endre passord i Windows 10
I denne artikkelen vil vi gjennomgå en rekke metoder for å forhindre at en bruker endrer passordet sitt i Windows 10 ved hjelp av innebygde verktøy.
Hvor gammel er e-postadressen din?
Hvor gammel er e-postadressen din?
Den eldste aktive e-postadressen jeg har er en Yahoo! E-postadresse som jeg opprinnelig registrerte meg for i november 1997. Ja, det betyr at jeg har en e-postadresse som er nesten 16 år gammel. Jeg bruker den ikke
Hvordan tilbakestille passordet ditt ved hjelp av Android Enhetsbehandling
Hvordan tilbakestille passordet ditt ved hjelp av Android Enhetsbehandling
Alle har glemt passordet minst en gang. Dette kan være veldig frustrerende. Men den gode nyheten er at det er en måte å tilbakestille den uten å bruke telefonen. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du tilbakestiller
Hvordan koble til en server
Hvordan koble til en server
Det er enkelt å koble til en server og deretter få tilgang til den via internett, slik at du alltid har dokumenter og filer tilgjengelig for deg. Slik kobler du enheten til en server på en enkel måte.
Slik åpner du personverninnstillinger for mikrofon i Windows 8.1 med ett klikk
Slik åpner du personverninnstillinger for mikrofon i Windows 8.1 med ett klikk
Innstillinger for personvern for mikrofon er en del av PC-innstillingsprogrammet som lar deg tilpasse personvernet til mikrofonen din. Her kan du forhindre at installerte apper bruker mikrofonen eller spesifisere hvilke apper som kan bruke den. Det gode med Windows 8.1 er at det lar deg lage en snarvei for å åpne disse