Hoved Annen Hvordan blokkere noen i Google Hangouts

Hvordan blokkere noen i Google Hangouts



Google Hangouts gjør online møter og samtaler til en lek, men noen ganger må du ta avstand fra bestemte personer. Noen mennesker kan være for ubehagelige eller frekke og få deg til å blokkere dem.

Hvordan blokkere noen i Google Hangouts

Heldigvis kan du blokkere folk på Google Hangouts-nettet og Android- og iOS-appene. Les videre for instruksjoner om blokkering og blokkering av alle støttede enheter.

Hvordan blokkere på Google Hangouts Mobile

Hvis du bruker Hangouts på Android eller ios , vet at du ganske enkelt kan blokkere alle som plager deg eller gir deg problemer. Instruksjonene er de samme for iOS- og Android-enheter:

  1. Start Hangouts-appen på mobilenheten din.
  2. Åpne et samtalevindu.
  3. Velg Mer øverst til høyre på skjermen.
  4. Trykk deretter på People.
  5. Velg hvem du vil blokkere, og trykk på Blokker bruker.
  6. Til slutt, bekreft handlingen din med Block.
    Blokkere noen i Google Hangouts

Hvordan blokkere på Google Hangouts Web

Du kan blokkere folk på Google Hangouts-nettet via hvilken som helst nettleser på datamaskinen din. Følg instruksjonene for blokkering:

  1. Åpne Google Hangouts nettside og logg inn.
  2. Du kommer til kategorien Samtaler. Velg personen du vil blokkere fra samtalelisten din.
  3. Velg deretter innstillingsalternativet i samtalen med denne personen.
  4. Velg å blokkere eller rapportere dem.
  5. Eventuelt kan du merke av for Også rapporter-boksen hvis du synes vedkommende gikk for langt.
  6. Bekreft valget.

Vi gir deg mer informasjon om blokkering og rapportering i følgende avsnitt.

Google Hangouts-blokkering 101

Før du begynner å blokkere folk på Google Hangouts, bør du vite hvordan det fungerer. Først og fremst vil du ikke kunne motta samtaler eller meldinger fra en kontakt du blokkerer. Ikke bare vil du blokkere dem på Google Hangouts, men også på Google Chat, Google Voice og Google Photos.

facebook avansert søk 2.2 beta side

Hvis du bestemmer deg for å oppheve blokkeringen av noen, vil du også oppheve blokkeringen for andre tjenester. Du kan heller ikke sende meldinger eller ringe en blokkert person. Samtaler og meldinger blir aktivert begge veier på andre meldingsapper og via vanlige telefonsamtaler.

Du kan blokkere en person i Google Hangouts-gruppechatten din. Det vil imidlertid ikke fjerne dem fra samtalen. Ingen i en gruppeprat vil bli varslet om at du blokkerer noen. Du vil ikke se varsler om meldingene deres i en gruppe, men de vil se dine. Andre mennesker blir ikke berørt - de vil fortsatt kunne se alle meldingene.

Selv om du har blokkert noen, kan de fortsatt bli med i gruppetekstchattene. Hvis de prøver å bli med i en videogruppechat, kan de ikke gjøre det. De får også et varsel om at noen fra samtalen blokkerte dem.

Slik blokkerer du blokkeringen i Google Hangouts

Alle kan gjøre en feil og blokkere noen i Google Hangouts ved et uhell. Det er ikke et problem fordi du kan oppheve blokkeringen av dem selv før de merker det. Du kan når som helst oppheve blokkeringen av en person hvis du forandrer deg. Slik fjerner du blokkeringen på en datamaskin:

  1. Besøk Google Hangouts-siden i hvilken som helst nettleser.
  2. Velg hamburgermenyen og klikk på Innstillinger.
  3. Velg deretter Blokkert for å se listen over alle du har blokkert.
  4. Til slutt, finn ønsket person og blokker dem.

Alternativt kan du oppheve blokkeringen av Hangouts-kontaktene dine i Gmail fra listen med samme navn (venstre side av Gmail-skjermen).

Google Hangouts Hvordan blokkere noen

Oppheve blokkeringen på mobilen

Å låse opp personer i Google Hangouts er forskjellig for Android- og iOS-enheter. Slik blokkerer du en person på en Android-telefon eller nettbrett:

  1. Start Hangouts-appen.
  2. Trykk deretter på hamburgermenyen.
  3. Velg deretter Innstillinger, og velg Google-kontoen du bruker.
  4. Trykk til slutt på Blokkerte kontakter og finn navnet på personen du vil fjerne blokkeringen. Trykk på Unblock-knappen.

Blokkering på iPhone og iPad har noen ekstra trinn:

hvordan du forhåndsviser photoshop-filer i Windows 10
  1. Start Hangouts-applikasjonen.
  2. Velg hamburgermenyen.
  3. Åpne Innstillinger og se listen over blokkerte personer.
  4. Velg navnet på personen du vil fjerne blokkeringen.
  5. Trykk deretter på Mer, etterfulgt av People.
  6. Velg navnet på personen igjen og trykk på Fjern blokkering av bruker.

Blokkering gjort enkelt

Noen ganger kan ikke kontakt med mennesker i realiteten unngås, men på Google Hangouts kan det. Du trenger ikke å tåle uhøflig oppførsel; blokker personen med en gang.

Har vi svart på alle spørsmålene dine angående blokkering, eller er det mer du vil vite? Fortell oss om Google Hangouts-opplevelsene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Interessante Artikler

Redaksjonens

Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Det er på tide å dekorere Windows 10 Desktop for feiring av jul og det kommende nyttåret. De fleste dekorerer husene sine med et juletre, opplyste kanker, snømenn og andre figurer. Hvis du også vil få PCen din i julefeiringen, har vi et sett med veldig spesielle godbiter for deg.
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Vizio er et TV-merke som dukket opp i 2002 og raskt ble en stor aktør på det innenlandske TV-markedet. Selv om selve TV-ene er laget på lisens i Kina, er Vizio selv basert i Irvine, California, og
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Alle elsker å lage og dele videoer på nettet med TikTok, spesielt de med engasjerende musikk og vokal. Hvis du vil lagre lyden fra TikTok-videoer, hjelper det å konvertere den til MP3-format. Dette lar deg bruke
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Microsoft ga i dag ut de offisielle ISO-bildene for Windows 10 Build 18290, som representerer Windows 10-kodenavnet '19H1', den kommende funksjonsoppdateringen, også kjent som 'versjon 1903'. Den opprinnelige versjonen av Windows 10 Build 18290 ble utgitt 28. november 2018. De medfølgende ISO-bildene kommer med en oppdatert utløpsdato. Nedlastingen er tilgjengelig
Slik streamer du Netflix på Kodi
Slik streamer du Netflix på Kodi
Med så mange online streamingtjenester er det vanskelig å velge de å stole på. Heldigvis, takket være Kodi, er det nå mye lettere å gå fra den ene tjenesten til den andre. Hvis du ikke har hørt det, er Kodi et media
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Dead by Daylight er et av de mest morsomme skrekkspillene med et bredt spekter av drapsmenn inspirert av kjente figurer fra filmer og bøker. Å spille en overlevende i et slikt spill kan selvfølgelig være ekstremt stressende, noe som betyr at