Hoved Snapchat Snapchat-venner forsvinner - sletter de deg?

Snapchat-venner forsvinner - sletter de deg?



Snapchat holder vennelisten din oppdatert regelmessig og listen over beste venner basert på aktiviteten din.

folk å snakke med på kik
Snapchat-venner forsvinner - sletter de deg?

Når folk faller fra listen over beste venner, har det vanligvis å gjøre med hvem du kommuniserer ofte. Men hvis du blar gjennom vennelisten din og innser at noen navn mangler, kan du være bekymret.

Hva skjedde, og hvorfor forsvant disse menneskene fra listen din? Har de slettet deg?

La oss ta en titt på hvordan Snapchat administrerer vennelisten din og hvorfor noen navn kan mangle i vennelisten din.

Hvordan Snapchat-venner fungerer

Ulike sosiale medieplattformer har forskjellige tilnærminger til modellering av mellommenneskelige forhold.

Tenk for eksempel på Facebook-venneforespørsler. Du kan bare legge til en venn på Facebook hvis de anser deg for å være deres venn også. Hvis noen fjerner deg fra Facebook-vennelisten sin, vil du heller ikke se dem på din egen liste.

På den annen side trenger du bare å klikke på følg på Snapchat for å følge noen. Det trenger heller ikke å være gjensidig i Snapchat, ettersom du kan legge til brukere uten å la dem legge deg tilbake.

Her er noen viktige notater om hvordan vennskapene dine fungerer i Snapchat.

Legg til en venn uten å sende en forespørsel

På Snapchat kan du legge til en venn uten å sende en venneforespørsel. De trenger ikke engang å legge deg tilbake.

Bare finn vennen din fra kontaktlisten eller ved å bruke brukernavnet eller e-postadressen, og legg dem til i vennelisten din. Din venn vil motta et varsel og kan bestemme om du vil legge deg til vennelisten eller ikke. De holder seg på vennelisten din, selv om de aldri legger deg til som venn.

Ved å gjøre dette kan du se historiene deres selv om de ikke legger deg tilbake. Men hvis de har endret personverninnstillingene sine for å forhindre at visse personer følger dem, kan du kanskje ikke legge til dem og se innholdet deres. Du vil heller ikke kunne sende Snaps eller meldinger til dem, avhengig av personverninnstillingene.

Vennene dine kan se mer av innholdet ditt

Når noen er på vennelisten din, kan de se historiene du har satt til private. De kan kanskje se Snap Map-posisjonen din, avhengig av dine preferanser. Du kan velge å motta meldinger fra hvem som helst, eller bare fra folk du har lagt til som venner. Personen som sender deg en Snap trenger ikke nødvendigvis å legge deg til som en venn.

For å endre personvernet ditt, gå inn i innstillingsvisningen på profilskjermen, velg tannhjulikonet øverst til høyre, og bla deretter ned til Hvem kan… delen av menyen. Dette er hvor du kan velge hvem som kan se historiene dine, posisjonen din, og hvem som kan kontakte deg på Snap. Du kan også bestemme hvem som kan se deg i Quick Add, som er Snapchats funksjon for å anbefale nye venner.

Herfra klikker du på kategorien du vil endre. Når det gjelder posisjonen din og historiene dine, kan du når som helst gi tilgang eller fjerne tilgang fra bestemte venner ved å bruke det tilpassede menyalternativet.

Hvordan vet du når noen sletter deg på Snapchat?

Dette er hva du kan forvente når noen fjerner deg fra vennelisten sin:

  • Avhengig av personverninnstillingene deres, kan det hende du ikke kan sende dem en Snap eller Chat.
  • Du ser ikke deres private historier lenger.
  • De ser ikke innholdet ditt lenger i Utforsk.
  • Du kan ikke se Snap-poengene deres lenger.

Dette fjerner imidlertid ikke personen fra vennelisten din. Så når du blar gjennom listen din, vet du ikke om noen har slettet deg.

Du kan sjekke ved å åpne vennelisten din fra skjermbildet, og deretter trykke på vennen du mistenker at du har slettet deg. Sjekk om du kan se deres snap score.

Hvis du ikke lenger kan se poengsummen deres, kan de ha fjernet deg fra vennelisten. Men hvis du kan se vedkommendes fulle navn, brukernavn og snap-score, vil du bekrefte at personen fremdeles er på vennelisten din.

Så bare du fjerner deg, vil ikke personen forsvinne fra vennelisten din. Hva mer kan være årsaken bak en savnet venn?

Hva skjer når noen blokkerer deg på Snapchat?

På Snapchat har blokkering flere konsekvenser enn å slette. Når en person blokkerer deg, kan du ikke sende dem Snaps eller Chats. De vil heller ikke kunne se historiene dine eller posisjonen din. Men viktigst av alt, det vil endre vennelisten din.

Etter at noen har blokkert deg, vil navnet deres forsvinne fra listen din. De vises heller ikke i de siste samtalene dine. Hvis du vil prøve å søke etter navnet deres for å legge dem til igjen, kan du ikke finne dem.

Hva skjer når noen sletter Snapchat-kontoen sin?

Hvis en venn sletter kontoen sin, vil navnet deres forsvinne fra vennelisten din. Du vil heller ikke finne dem hvis du søker etter dem.

Så hvordan vet du om du ble blokkert eller om vedkommende slettet Snapchat-kontoen sin ?

Start med å logge av Snapchat, og opprett en ny konto på Snap. Du kan bruke en midlertidig e-postadressetjeneste til å gjøre dette, for eksempel Geriljapost .

Med den nye kontoen din, søk etter den tidligere kontakten etter navn eller Snap-brukernavn. Hvis de forlot Snapchat, vil du ikke finne dem. Men hvis de har blokkert deg, vil du kunne finne dem fra denne nye kontoen. Så hvis navnet deres fremdeles vises, er det sjanse for at de sperrer kontoen din.

Min venneliste på Snapchat forsvant

Noen brukere har rapportert at hele vennelisten deres forsvant. Det kan være flere grunner til dette, men mest sannsynlig er det ikke fordi alle vennene dine ikke liker deg lenger. Mange ganger vil brukere få en ny telefon eller slette og laste ned appen på nytt. Forsikre deg om at du logger på med riktig konto. Hvis du ved et uhell har logget på feil konto, vises ikke vennelisten din riktig.

Hvis du er sikker på at du har logget på med riktig konto, kan du prøve å tømme hurtigbufferen til Snapchat. Du kan gjøre dette fra Innstillinger i appen. Når du er ferdig, lukker du appen og åpner den på nytt. Vennelisten din og vennene dine skal dukke opp igjen.

hvordan du fjerner anførselstegn i Excel

Siste tanker

Det kan være forvirrende og opprørende å oppdage at noens navn mangler på vennelisten din. En kort undersøkelse kan gi deg beskjed om vedkommende blokkerte deg eller forlot Snapchat helt.

Har du noen andre nyttige Snapchat-tips eller triks? Del dem i kommentarene nedenfor!

Interessante Artikler

Redaksjonens

Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Det er på tide å dekorere Windows 10 Desktop for feiring av jul og det kommende nyttåret. De fleste dekorerer husene sine med et juletre, opplyste kanker, snømenn og andre figurer. Hvis du også vil få PCen din i julefeiringen, har vi et sett med veldig spesielle godbiter for deg.
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Vizio er et TV-merke som dukket opp i 2002 og raskt ble en stor aktør på det innenlandske TV-markedet. Selv om selve TV-ene er laget på lisens i Kina, er Vizio selv basert i Irvine, California, og
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Alle elsker å lage og dele videoer på nettet med TikTok, spesielt de med engasjerende musikk og vokal. Hvis du vil lagre lyden fra TikTok-videoer, hjelper det å konvertere den til MP3-format. Dette lar deg bruke
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Microsoft ga i dag ut de offisielle ISO-bildene for Windows 10 Build 18290, som representerer Windows 10-kodenavnet '19H1', den kommende funksjonsoppdateringen, også kjent som 'versjon 1903'. Den opprinnelige versjonen av Windows 10 Build 18290 ble utgitt 28. november 2018. De medfølgende ISO-bildene kommer med en oppdatert utløpsdato. Nedlastingen er tilgjengelig
Slik streamer du Netflix på Kodi
Slik streamer du Netflix på Kodi
Med så mange online streamingtjenester er det vanskelig å velge de å stole på. Heldigvis, takket være Kodi, er det nå mye lettere å gå fra den ene tjenesten til den andre. Hvis du ikke har hørt det, er Kodi et media
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Dead by Daylight er et av de mest morsomme skrekkspillene med et bredt spekter av drapsmenn inspirert av kjente figurer fra filmer og bøker. Å spille en overlevende i et slikt spill kan selvfølgelig være ekstremt stressende, noe som betyr at