Hoved Hva Skjer Hvordan vite om noen blokkerte deg på Whatsapp [januar 2021]

Hvordan vite om noen blokkerte deg på Whatsapp [januar 2021]



En av de mest brukte meldingsapplikasjonene som brukes over hele verden er WhatsApp. Du kan sende meldinger og ha gruppechatter via Wi-Fi med vennene dine og forbindelser over hele kloden. WhatsApp bruker den trådløse internettforbindelsen din i stedet for å bruke mobildataene dine.

Hvordan vite om noen blokkerte deg på Whatsapp [januar 2021]

Så uansett hvor du går, hvis en Wi-Fi-tilkobling er tilgjengelig, kan du fortsette å bruke WhatsApp for å holde kontakten og sende tekstmeldinger til alle. Det er veldig nyttig for folk som vil ha mulighetene til en direktemelding uten alle ekstra frills. Det ser ut og fungerer så tett på vanlig SMS som mulig, men gir deg friheten til å sende meldinger via WiFi.

Noen mennesker kan oppleve at de har prøvd å sende meldinger til en av kontaktene sine, bare for å oppdage at de ikke svarer lenger. Det er noen muligheter for hvorfor noen på Whatsapp ikke svarer; de kan være opptatt, har slettet appen eller slettet WhatsApp-kontoen sin helt. Det er imidlertid også mulig at du kan ha blitt blokkert.

Noen indikatorer vil fortelle deg om noen har blokkert deg gjennom WhatsApp-applikasjonen. I denne artikkelen vil vi gå gjennom alle de forskjellige mulighetene for å se om det er det som har skjedd med deg.

Hvordan fungerer WhatsApp-blokkering

Brukere som ikke lenger ønsker å samhandle med andre kontakter, kan blokkere disse personene i Innstillingene til applikasjonen. Ved å åpne appen og klikke på menyen (3 vertikale prikker) på høyre side av appen, trykk på Innstillinger.

Derfra, rull ned til Konto og trykk på Personvern. En gang på denne siden; du kan klikke på Blokkerte kontakter. Når du ser øverst til høyre på dette, ser du et personikon med et pluss-tegn ved siden av. Når du har tappet på dette, kan du legge til hvem som helst fra kontaktlisten din.

Vi har en veiledning: Hvordan blokkere noen på WhatsApp hvis du vil sjekke det ut!

Hvis en bruker er blitt blokkert, vil de ikke lenger se en kulminasjon av endringer som er i samsvar med å bli blokkert.

hvordan du installerer sims 4 mods

Hvordan vite om du har blitt blokkert

Selv om WhatsApp ikke vil varsle deg hvis du har blitt blokkert, er det noen få indikatorer på at dette er tilfelle. Bortsett fra å forstå noe uenighet under den siste samtalen din, vil andre appfunksjoner være litt forskjellige når noen velger å ikke lenger kommunisere med deg i appen.

‘Last Seen’ mangler

Det er flere indikatorer på at noen har blokkert deg på WhatsApp. Hvis du ser på kontakten og den ikke viser informasjonen om sist sett eller online status, kan de ha blokkert deg.

Dette kan også være en faktor hvis du eller vedkommende har oppdatert personverninnstillingene. Hvis du klikker på dine egne Personverninnstillinger sist sett, kan det påvirke det du kan se.

Hvis du har sjekket personverninnstillingene dine og de kan vises av andre, og sist gang du snakket med, sa kontakten deres var synlig, er oddsen ganske god for at du nå har blitt blokkert.

Ingen profiloppdateringer

En annen indikator for at WhatsApp-kontakten din har blokkert deg, er profilbildet deres og informasjonen er ikke lenger tilgjengelig. Du vil ikke lenger se deres online status eller historier ved hjelp av applikasjonen.

Disse indikatorene betyr at enten du har blitt blokkert, eller at brukeren har slettet WhatsApp-kontoen sin. Hvis du tror det kan være sistnevnte, kan du alltid få en venn til å søke etter kontoen ved hjelp av WhatsApp-kontoen. Hvis profilen kommer opp, er du blokkert.

Det er også viktig å nevne at noen brukere ikke tar seg tid til å oppdatere profilbildet sitt, og de oppdaterer heller ikke aktivitetene sine. Hvis profilen er synlig, kan du sende en melding. Avhengig av haken du ser når den er sendt, vil den gi deg en ide om du kan kommunisere med dem.

Hakemerker og deres betydning

Har du sendt en person meldinger og bare lagt merke til ett hake ved siden av det? Det betyr at meldingen din er sendt, men ikke mottatt og lest av mottakeren. Her er hva alle hakeikonene forteller deg.

  • Ett grått avkrysningsmerke betyr at meldingen din har gått gjennom sendingsprosessen, men ikke har blitt levert ennå.
  • To gråhaker betyr at meldingen din ble sendt og levert til kontakten din.
  • To blå hake betyr at meldingen er sendt, mottatt og vist.

Fra WhatsApps nettsted .

Hvis du bare merker ett grått avkrysningsmerke ved siden av meldinger du har sendt, er det en god sjanse for at du er på mottakerens blokkeringsliste. Dette betyr at meldingen din blir sendt til vedkommende, men av en eller annen grunn blir den ikke levert til telefonen deres.

Dette kan skje på grunn av dårlig wifi eller mobildatasignal, så det er best å gi det litt tid og se om haken endres.

Er du der?

En annen funksjon som tilbys av WhatsApp er muligheten til å ringe. Det fungerer akkurat som vanlige telefonsamtaler, bortsett fra at det bruker WiFi i stedet for mobilmottak. Som resten av appen er det gratis å ringe på WhatsApp.

Dette betyr at hvis du ringer til en av kontaktene dine, skal den ringe og besvares på samme måte som enhver telefonsamtale. Hvis du er blokkert, vil telefonen imidlertid ringe kort før den kobles fra automatisk. Dette ligner på når du ringer til noen hvis telefonen er av og du blir sendt direkte til telefonsvareren.

Hvis du har prøvd å ringe en kontakt på Whatsapp flere ganger på forskjellige punkter i løpet av dagen eller uken, er dette en annen god indikator på at du har blitt blokkert av denne personen. For ekstra sikkerhet, prøv å ringe til en annen av WhatsApp-kontaktene dine.

Legge til kontakten i en gruppe

WhatsApp lar deg opprette grupper med kontaktene dine. Hvis du velger å opprette en gruppe og prøver å legge til en kontakt som gir deg en feil, er det den beste indikatoren for at du er blokkert.

Når noen har blokkert deg, vises en melding om at Kan ikke legge til deltaker eller Mislyktes i å legge til vises og hindrer deg i å chatte med denne personen. Hvis du ser denne meldingen, betyr det at du ikke kan kommunisere med denne kontakten lenger. Det kan tilskrives: De har blokkert deg, eller de har slettet kontoen sin.

Hvis du ikke ser kontaktens informasjon, online status, og du ikke kan legge dem til i en gruppemelding du sannsynligvis har blitt blokkert. Den beste måten å være sikker på at de ikke har slettet kontoen sin, er å få en annen bruker til å søke etter kontakten sin.

Interessante Artikler

Redaksjonens

Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Det er på tide å dekorere Windows 10 Desktop for feiring av jul og det kommende nyttåret. De fleste dekorerer husene sine med et juletre, opplyste kanker, snømenn og andre figurer. Hvis du også vil få PCen din i julefeiringen, har vi et sett med veldig spesielle godbiter for deg.
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Vizio er et TV-merke som dukket opp i 2002 og raskt ble en stor aktør på det innenlandske TV-markedet. Selv om selve TV-ene er laget på lisens i Kina, er Vizio selv basert i Irvine, California, og
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Alle elsker å lage og dele videoer på nettet med TikTok, spesielt de med engasjerende musikk og vokal. Hvis du vil lagre lyden fra TikTok-videoer, hjelper det å konvertere den til MP3-format. Dette lar deg bruke
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Microsoft ga i dag ut de offisielle ISO-bildene for Windows 10 Build 18290, som representerer Windows 10-kodenavnet '19H1', den kommende funksjonsoppdateringen, også kjent som 'versjon 1903'. Den opprinnelige versjonen av Windows 10 Build 18290 ble utgitt 28. november 2018. De medfølgende ISO-bildene kommer med en oppdatert utløpsdato. Nedlastingen er tilgjengelig
Slik streamer du Netflix på Kodi
Slik streamer du Netflix på Kodi
Med så mange online streamingtjenester er det vanskelig å velge de å stole på. Heldigvis, takket være Kodi, er det nå mye lettere å gå fra den ene tjenesten til den andre. Hvis du ikke har hørt det, er Kodi et media
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Dead by Daylight er et av de mest morsomme skrekkspillene med et bredt spekter av drapsmenn inspirert av kjente figurer fra filmer og bøker. Å spille en overlevende i et slikt spill kan selvfølgelig være ekstremt stressende, noe som betyr at