Hoved Smarttelefoner Hvordan vite om noen blokkerte deg på GroupMe

Hvordan vite om noen blokkerte deg på GroupMe



Hva skjer når noen blokkerer deg på GroupMe? Kan du til og med vite om du har blitt blokkert? Og er det noe du kan gjøre med det?

Hvordan vite om noen blokkerte deg på GroupMe

I den turbulente verdenen av sosiale medier og meldingsapper, er det slike spørsmål som må besvares. I denne artikkelen skal vi forklare alt du trenger å vite om å blokkere medlemmer på GroupMe.

Kan du vite om du er blokkert?

GroupMe-chatter har ofte dusinvis av medlemmer. Dessverre er ikke alle alltid fornøyd med bildene eller videoene du deler. Dette kan til slutt føre til at et medlem (eller medlemmer) blokkerer deg.

Hvis du noen gang kommer i en slik situasjon, vil du kanskje dø for å finne ut hvem som gjorde dette. Dessverre vil du ikke kunne. GroupMe lar deg ikke se om et medlem blokkerte deg eller ikke. I likhet med mange andre direktemeldinger, varsler ikke appen gruppemedlemmer når de er blitt blokkert. Det strider mot GroupMes policy.

GroupMe Hvordan vite om noen blokkerte deg

Hva skjer når noen blokkerer deg?

Hvis et gruppemedlem blokkerer deg av en eller annen grunn, vil det være liten eller ingen endring på chat-nivå. Du vet ikke at du er blokkert eller hvem som har blokkert deg. Du vil fortsatt kunne se meldingene deres og omvendt. For å bli kvitt deg og meldingene dine, må de enten fjerne deg fra gruppen eller be administratoren om å gjøre det.

beste gratis antivirus for pc 2018

Det du ikke kan gjøre er å sende direkte meldinger til dem. Hvis du prøvde å sende en melding, vil den bare forsvinne. Du vet ikke om den ble levert eller ikke.

Kan du blokkere andre medlemmer?

Blokkering er en individuell funksjon, og hvert gruppemedlem kan bruke den når det er nødvendig. Du trenger ikke å være gruppeadministrator for å blokkere noen. Du trenger bare å følge noen få enkle trinn:

  1. Klikk på Kontakter under hovedmenyen.
  2. Velg kontakten (e) du ikke vil ha, og klikk deretter Blokker
  3. Når bekreftelsesvinduet vises, trykk på Ja eller Blokkér.

På et tidspunkt kan du ombestemme deg og bestemme at du ikke vil at personen skal være på den blokkerte listen din. Slik blokkerer du en kontakt:

hvordan du fjerner skrivebeskyttelsen
  1. Åpne kontaktlisten.
  2. Finn de blokkerte medlemmene nederst på listen.
  3. Velg Unblock og bekreft.

Merk: Windows Phone 8-brukere kan ikke blokkere medlemmer, siden funksjonen ikke er tilgjengelig for den plattformen.

Hvorfor ser jeg fortsatt blokkerte kontakter i chatten?

Å blokkere et gruppemedlem betyr ikke at du ikke ser meldingene deres i gruppechatten. De vil heller ikke forsvinne fra gruppen. Blokkering hindrer bare en kontakt i å sende deg direkte meldinger. Derfor ser du fortsatt alt de deler i gruppen. Heldigvis vil du ikke bli plaget av uønskede DM-er.

hvis noen blokkerte deg på GroupMe

Kan jeg fjerne kontakter fra gruppen?

Hvis du synes noen er irriterende, eller hvis du merker at de mobber andre medlemmer, har du muligheten til å fjerne dem fra gruppen. Men husk at bare administratorer og gruppeeiere kan slette kontakter fra chatten.

Hvis du ikke er administrator, kan du fortsatt høflig be dem om å fjerne medlemmet det gjelder. Ingen ønsker å føle seg skremt av innholdet eller medlemmets oppførsel. Hvis det er du som opprettet gruppen, anbefales det å fjerne alle som har forstyrret andre i chatten.

Å fjerne en kontakt er ganske grei og tar bare noen få klikk:

  1. Åpne chatten og trykk på gruppeavataren.
  2. Velg medlemmer.
  3. Finn personen du vil fjerne, og trykk deretter på Fjern fra (gruppenavn).

Fremgangsmåten for å fjerne mer enn ett medlem er ganske lik.

  1. Se etter ikonet for tre prikker i chatten, og klikk på det.
  2. Klikk på Fjern medlemmer og velg personer du ikke lenger vil ha i gruppen.
  3. Klikk på Fjern.

Fjernede kontakter vil ikke kunne bli med i gruppen igjen med mindre de får en invitasjon fra andre medlemmer.

Vil medlemmene finne ut at de er fjernet?

Kontakter du har slettet fra chatten, får ikke direkte beskjed om at de er fjernet. Men chatten forsvinner fra listen deres når du sletter dem fra gruppen. Dette betyr at de ikke ser noen chat-aktivitet. De kan heller ikke sende DM-er til andre medlemmer, ettersom de ikke lenger tilhører gruppen.

hvordan du bruker nedlastede skrifter i Google Docs

Hva med deg?

Noen ganger ser gruppemedlemmene bort fra andres følelser. De deler stadig upassende innhold eller kommer med upassende kommentarer. Dette kan føre til at de blokkeres eller fjernes fra en GroupMe-gruppe. Men hvis de blir mer hensynsfulle, kan de bli med på et eller annet tidspunkt.

Har du noen gang hatt noen dårlige erfaringer med andre gruppemedlemmer? Har du noen gang blokkert eller fjernet noen fra en gruppe? Kanskje du har blitt blokkert selv. Del dine erfaringer med resten av samfunnet i kommentarfeltet nedenfor.

Interessante Artikler

Redaksjonens

Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Det er på tide å dekorere Windows 10 Desktop for feiring av jul og det kommende nyttåret. De fleste dekorerer husene sine med et juletre, opplyste kanker, snømenn og andre figurer. Hvis du også vil få PCen din i julefeiringen, har vi et sett med veldig spesielle godbiter for deg.
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Vizio er et TV-merke som dukket opp i 2002 og raskt ble en stor aktør på det innenlandske TV-markedet. Selv om selve TV-ene er laget på lisens i Kina, er Vizio selv basert i Irvine, California, og
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Alle elsker å lage og dele videoer på nettet med TikTok, spesielt de med engasjerende musikk og vokal. Hvis du vil lagre lyden fra TikTok-videoer, hjelper det å konvertere den til MP3-format. Dette lar deg bruke
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Microsoft ga i dag ut de offisielle ISO-bildene for Windows 10 Build 18290, som representerer Windows 10-kodenavnet '19H1', den kommende funksjonsoppdateringen, også kjent som 'versjon 1903'. Den opprinnelige versjonen av Windows 10 Build 18290 ble utgitt 28. november 2018. De medfølgende ISO-bildene kommer med en oppdatert utløpsdato. Nedlastingen er tilgjengelig
Slik streamer du Netflix på Kodi
Slik streamer du Netflix på Kodi
Med så mange online streamingtjenester er det vanskelig å velge de å stole på. Heldigvis, takket være Kodi, er det nå mye lettere å gå fra den ene tjenesten til den andre. Hvis du ikke har hørt det, er Kodi et media
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Dead by Daylight er et av de mest morsomme skrekkspillene med et bredt spekter av drapsmenn inspirert av kjente figurer fra filmer og bøker. Å spille en overlevende i et slikt spill kan selvfølgelig være ekstremt stressende, noe som betyr at