Hoved Skytjenester Slik sletter du bilder fra iCloud (mens du holder dem på iPhone)

Slik sletter du bilder fra iCloud (mens du holder dem på iPhone)



Hva du bør vite

  • Før du sletter bilder fra iCloud-kontoen din, slå av den automatiske sikkerhetskopieringen av iPhone til iCloud.
  • Gå til Innstillinger > [Din Apple ID] > iCloud > Bilder > Slå av iCloud-bilder .
  • Logg på iCloud.com > Bilder > Velg bildene du vil slette > Velg Søppel ikon.

Denne artikkelen forklarer hvordan du sletter bilder fra iCloud uten å fjerne dem fra iPhone.

Slik sletter du bilder fra iCloud mens du beholder dem på iPhone

For å slette bilder fra iCloud uten å slette dem fra iPhone, må du sjekke telefonens synkroniseringsstatus . Sørg for at synkronisering er slått av. Følg deretter trinnene nedenfor for å fjerne bilder fra bare iCloud:

krom: // innstillinger // innhold
  1. Åpen iCloud.com i hvilken som helst nettleser og logg på med din Apple-ID og autentiser identiteten din.

  2. Plukke ut Bilder .

    Bilder i iCloud
  3. trykk Ctrl (Windows) eller Kommando (macOS)-tasten på tastaturet og velg bildene du vil slette.

    Valgt bilde i iCloud Photos
  4. Velg søppelbøtteikonet øverst til høyre på siden for å slette bildene.

  5. Bildene vil bli slettet fra iCloud. Når iCloud-bilder er slått av på enheten din, vil ikke bildene i iPhones bildebibliotek bli påvirket.

Tips:

Når de slettes, flyttes bilder og videoer til Nylig slettet mappe på både iCloud og iPhone. De vil bli slettet permanent etter 30 dager, noe som gjør det mulig å gjenopprette dem hvis du ombestemmer deg. For å fjerne dem permanent før 30 dager, gå til mappen Nylig slettet og velg Slette alle .

Slik ser du om synkronisering er slått på eller av på iPhone

Synkronisering må være av for å sikre at bilder som er slettet fra iCloud, ikke fjernes fra iPhone også. Følg disse trinnene for å sjekke om iCloud Photo-synkronisering er aktivert på iPhone eller ikke:

  1. Åpen Innstillinger fra iPhone-startskjermen og trykk på eple ID med navnet ditt.

    Innstillinger-appen på iPhone-startskjermen og Apple ID i iPhone-innstillingene
  2. Plukke ut iCloud > Bilder .

    iCloud og Bilder i iPhone-innstillingene
  3. Bruk bryteren for iCloud-bilder for å aktivere eller deaktivere synkronisering.

    Vekslebryter for iCloud-bilder på og av
  4. For å slette bilder fra iCloud uten å slette dem fra iPhone, slå av synkroniseringen ved å slå av bryteren.

Nå kan du slette bilder fra iCloud uten å fjerne dem automatisk fra iPhone. Følg de samme trinnene for å slå av iCloud-synkronisering for andre Apple-enheter.

Hvordan masseslette bilder og bilder i bulk på iPhone, iPad

Forstå 'Optimaliser iPhone-lagring'-innstillingen

Hvis Optimaliser iPhone-lagring er aktivert, lagres alle bildene og videoene dine i full oppløsning på iCloud, og bare de nyeste bildene og videoene er på iPhone. Når iPhone har lite lagringsplass, vil iPhone laste opp bildene (og videoene) i full oppløsning til iCloud og erstatte dem med mindre versjoner på iPhone

Hvis du sletter noe fra iCloud-bilder, sørg for at du har Last ned og behold originalene alternativet valgt. Nå vil hele bildebiblioteket ditt forbli på telefonen (hvis det er nok ledig lagringsplass) selv når du slår av iCloud-bilder og begynner å slette bilder fra skyen.

FAQ
  • Hvordan laster jeg ned bilder fra iCloud?

    Til Last ned bilder fra iCloud , gå til iCloud.com , plukke ut Bilder , velg bildet/bildene og velg nedlasting ikonet (skyen og pil ned) øverst. For å laste ned den originale versjonen av bildet eller videoen (i originalformatet uten redigeringer), klikk og hold nede nedlasting ikonet og velg Umodifisert original .

  • Hvordan laster jeg opp bilder til iCloud?

    For å laste opp et bilde til iCloud, gå til iCloud.com , plukke ut Bilder , og velg deretter Laste opp ikonet (skyen og opp-pilen) øverst. Eller dra filer fra datamaskinen til Bilder-mappen i nettleseren.

  • Hvorfor lastes ikke bildene mine opp til iCloud?

    Opplastinger kan bli satt på pause når batteriet er lavt eller når du er koblet til mobilabonnementet ditt. Start enheten på nytt, sjekk internettforbindelsen og lad batteriet.

  • Blir bilder værende på iCloud hvis de slettes fra iPhone?

    iCloud-bilder er ikke en sikkerhetskopi av et sett med bilder fra din iPhone. I stedet er det en kopi av ditt nåværende bildebibliotek på iPhone. Hvis du sletter fra ett av stedene (iCloud Photos eller din iPhone), sletter synkroniseringsfunksjonen bildet på det andre stedet. Den eneste måten å beholde et bilde på iPhone mens du sletter det fra iCloud, er å slå av den automatiske synkroniseringen. Dette vil ikke fungere hvis du senere slår på iCloud Photos igjen.

Slik sletter du bilder fra iPhone, men ikke iCloud

Interessante Artikler

Redaksjonens

Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Det er på tide å dekorere Windows 10 Desktop for feiring av jul og det kommende nyttåret. De fleste dekorerer husene sine med et juletre, opplyste kanker, snømenn og andre figurer. Hvis du også vil få PCen din i julefeiringen, har vi et sett med veldig spesielle godbiter for deg.
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Vizio er et TV-merke som dukket opp i 2002 og raskt ble en stor aktør på det innenlandske TV-markedet. Selv om selve TV-ene er laget på lisens i Kina, er Vizio selv basert i Irvine, California, og
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Alle elsker å lage og dele videoer på nettet med TikTok, spesielt de med engasjerende musikk og vokal. Hvis du vil lagre lyden fra TikTok-videoer, hjelper det å konvertere den til MP3-format. Dette lar deg bruke
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Microsoft ga i dag ut de offisielle ISO-bildene for Windows 10 Build 18290, som representerer Windows 10-kodenavnet '19H1', den kommende funksjonsoppdateringen, også kjent som 'versjon 1903'. Den opprinnelige versjonen av Windows 10 Build 18290 ble utgitt 28. november 2018. De medfølgende ISO-bildene kommer med en oppdatert utløpsdato. Nedlastingen er tilgjengelig
Slik streamer du Netflix på Kodi
Slik streamer du Netflix på Kodi
Med så mange online streamingtjenester er det vanskelig å velge de å stole på. Heldigvis, takket være Kodi, er det nå mye lettere å gå fra den ene tjenesten til den andre. Hvis du ikke har hørt det, er Kodi et media
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Dead by Daylight er et av de mest morsomme skrekkspillene med et bredt spekter av drapsmenn inspirert av kjente figurer fra filmer og bøker. Å spille en overlevende i et slikt spill kan selvfølgelig være ekstremt stressende, noe som betyr at