Hoved Smarttelefoner Hvordan du vet om noen slettet Life360

Hvordan du vet om noen slettet Life360



Life360 er designet for å være den ultimate sporingsappen, da det er vanskelig å lure og vanskelig å forfalske posisjonen din. På grunn av dette kan noen medlemmer av kretsene dine føle at appen bryter personvernet deres og bestemmer seg for å slette det. Det er to måter å slette Life360 på, og du finner kanskje ikke ut med en gang at et medlem har gjort det.

Hvordan du vet om noen slettet Life360

Du kan slette Life360-profilen din eller slette selve appen, i tillegg til at Circle Creator også kan fjerne enkeltpersoner. Avhengig av hva du gjør, kan det være et varsel om at et medlem ikke lenger er tilgjengelig på Life360.

Hva skjer hvis noen sletter Life360-appen?

Hvis et medlem bestemmer seg for å slette appen, får ikke administratoren og andre kretsmedlemmer et varsel. Dette er logisk fordi Life360 ikke har tilgang til iPhone- eller Android-appinnstillinger. Når du sletter appen, fjernes imidlertid også profilen din fra systemet. Det kan hende at Life360-kretsene ikke umiddelbart henter endringene.

legg til bakgrunnsbilde i google doc

For eksempel kan appen vise den sist loggede posisjonen, vise posisjonssporing stoppet eller vise et utropstegn til programvaren registrerer at brukeren er borte. Etterpå er medlemmets posisjonssignal borte, og de vil ikke vises i noen av kretsene.

liv360

Hva skjer hvis noen sletter Life360-kontoen?

Utvikleren gir ingen informasjon hvis det blir varslet når noen sletter Life360-kontoen. Likevel kan du lett fortelle at personen ikke lenger er der. Først og fremst slutter brukerplasseringen å oppdatere, og igjen kan det være en melding om at den er midlertidig slått av.

Men tro ikke med en gang at medlemmet slettet appen eller kontoen. Stedet kan mangle en oppdatering når det ikke er noe nettverk, hvis batteriet er under 20% og når et medlem bestemmer seg for å deaktivere sporing. I tillegg er VPN-er og lydløse moduser også veldig gode til å spoof noen hvor de befinner seg.

Med dette i tankene vil du kanskje få tilgang til People-menyen, det første ikonet nederst til venstre på skjermen. Der skal du kunne finne brukerens profilbilde og sjekke statistikken til brukerne.

For å gjøre ting klart, sletter du kontohistorikken, festede steder og brukerens fyrtårn ved å slette kontoen. Med andre ord vil du ikke finne ham eller henne på kartet hvis kontoen blir slettet. Profilen deres vil ha forsvunnet.

Slik sletter du Life360-kontoen

Trykk på Innstillinger nederst til høyre på skjermen, og velg Konto under Universelle innstillinger. Velg Slett konto i det følgende vinduet, og bekreft valget ditt ved å trykke på Slett kontoen min.

slett konto

Viktig notat

Sletting av kontoen eller appen avbryter ikke automatisk et premiumabonnement. For det må du få tilgang til appen via App Store eller PlayStore og fjerne abonnementet der. Hvis du har betalt med kredittkort, logger du deg på bank- / kredittkortkontoen, velger Fakturering og følger avbestillingsinstruksjonene.

Hva skjer hvis noen blir slettet fra en sirkel?

Kretsskaperen og / eller administratoren har rettighetene til å slette et medlem. Men dette er ikke det samme som når en person bestemmer seg for å fjerne kontoen fra appen. Å bli fjernet fra en sirkel påvirker ikke medlemmets profil, stasjonslogg og andre loggede data.

Når det er sagt, vil ikke informasjonen være tilgjengelig i den aktuelle kretsen, og det avsatte medlemmet får et varsel om at de er ekskludert.

Hvordan slette et sirkelmedlem

Først må du sørge for at du er logget på med administratorrettigheter. Gå deretter til Innstillinger og naviger til Circle Management. Hvis du bruker flere sirkler, trykker du på den som inneholder overskuddsmedlemmet og velger Slett kretsmedlemmer.

slett kretsmedlemmer

Velg et medlem fra listen, bekreft valget ditt, og trykk på Lagre eller Ferdig for at endringene skal tre i kraft. Dette medlemmet blir umiddelbart fjernet, og hans eller hennes posisjonshistorikk vil ikke lenger være tilgjengelig.

ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg vite om noen har slettet appen?

Dessverre er det ingen sikker måte å si sikkert om noen slettet applikasjonen uten å ha tilgang til telefonen sin. Men du vil se meldingen 'Posisjonsdeling pauset' eller noe lignende.

Selv om det ikke er noen varsler eller meldinger i Circle om at noen har slettet Life360-applikasjonen, vil du sikkert vite at noe er galt. Du vil ikke lenger se personens batteriprosent for eksempel.

Til slutt, avhengig av hvem vedkommende er, kan det være lurt å sjekke telefonen deres. Uansett om du bruker en iPhone eller Android-enhet, sjekk Google Play Store eller Apple App Store for Life360-applikasjonen. Hvis det står 'Install' eller 'Get', har ikke personen det lastet ned på telefonen.

csgo hvordan du bytter pistolside

Er det lett å forfalske posisjonen min på Life360?

Android-brukere har det mye lettere spoofing deres beliggenhet på Life360 enn iPhone-brukere. Dette er fordi Apple ikke støtter de samme falske appene som Google Play Store gjør.

Selv om det kan gjøres på både Android og iOS, er det ikke den mest enkle prosessen.

Vil noen vite at jeg har slått av posisjonen min?

Ja. Når du slår av telefonens plassering i innstillingene; Life360 vil fylle ut en posisjonsdeling som er satt på pause. Dessverre er dette en del av appens algoritme og kan ikke omgåes.

Sniff ut Delete

Til tross for at det er en sporingsprogramvare, gir Life360 brukere mye rom til å bestemme om de vil dele stedsinformasjon eller ikke. Dette er grunnen til at det ikke er behov for å slette appen med mindre noen bestemmer seg for ikke å bruke den lenger. Uansett er det veldig enkelt å avgjøre om et medlem slettet appen.

Har du noen gang vurdert å slette Life360? Hvorfor tror du brukere bestemmer seg for å slette? Gi oss dine to øre i kommentarfeltet nedenfor.

Interessante Artikler

Redaksjonens

Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Det er på tide å dekorere Windows 10 Desktop for feiring av jul og det kommende nyttåret. De fleste dekorerer husene sine med et juletre, opplyste kanker, snømenn og andre figurer. Hvis du også vil få PCen din i julefeiringen, har vi et sett med veldig spesielle godbiter for deg.
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Vizio er et TV-merke som dukket opp i 2002 og raskt ble en stor aktør på det innenlandske TV-markedet. Selv om selve TV-ene er laget på lisens i Kina, er Vizio selv basert i Irvine, California, og
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Alle elsker å lage og dele videoer på nettet med TikTok, spesielt de med engasjerende musikk og vokal. Hvis du vil lagre lyden fra TikTok-videoer, hjelper det å konvertere den til MP3-format. Dette lar deg bruke
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Microsoft ga i dag ut de offisielle ISO-bildene for Windows 10 Build 18290, som representerer Windows 10-kodenavnet '19H1', den kommende funksjonsoppdateringen, også kjent som 'versjon 1903'. Den opprinnelige versjonen av Windows 10 Build 18290 ble utgitt 28. november 2018. De medfølgende ISO-bildene kommer med en oppdatert utløpsdato. Nedlastingen er tilgjengelig
Slik streamer du Netflix på Kodi
Slik streamer du Netflix på Kodi
Med så mange online streamingtjenester er det vanskelig å velge de å stole på. Heldigvis, takket være Kodi, er det nå mye lettere å gå fra den ene tjenesten til den andre. Hvis du ikke har hørt det, er Kodi et media
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Dead by Daylight er et av de mest morsomme skrekkspillene med et bredt spekter av drapsmenn inspirert av kjente figurer fra filmer og bøker. Å spille en overlevende i et slikt spill kan selvfølgelig være ekstremt stressende, noe som betyr at