Hoved Streamingtjenester Slik sletter du søkeloggen i Google Foto

Slik sletter du søkeloggen i Google Foto



Google Foto er ikke bare et praktisk sted å lagre og organisere bilder, men det er også en måte å dele og samhandle med andre brukere på.

Noen ganger kan du komme over et uønsket bilde som vil forbli i historien din. Når det skjer, er det best å fjerne det for å forhindre at ubehagelige situasjoner utvikler seg, for eksempel å forklare hvorfor du har et bestemt bilde i Google Fotos-historikken.

I dette tilfellet er det best å fjerne historikken og fjerne bildet fra aktivitetsloggen. Denne artikkelen vil forklare hvordan du gjør det.

Slett all Google-aktivitet

Den enkleste og sikreste måten å slette Google Photos-søkeloggen din, er å slette Google-kontoens aktivitet i en viss periode. Denne metoden fjerner imidlertid alt du har gjort på et hvilket som helst Google-produkt.

Dette betyr at alle videoene du har søkt på YouTube, alle Google Images, Google Maps-steder og forskjellige andre ting som for øyeblikket er logget på Google-kontoen din, forsvinner.

Sørg derfor for å sikkerhetskopiere alt du trenger før du fortsetter. Eller velg kort tid som ikke vil påvirke de andre aktivitetene dine for mye. Hvis du for eksempel velger å slette bare en times historie (der du har samhandlet med det bestemte Google-bildet), vil det sannsynligvis lagre de fleste viktige data.

Følg disse trinnene for å slette all Google-kontoaktiviteten din:

  1. Gå til Googles Min aktivitet siden fra nettleseren din.
  2. Logg på med påloggingsinformasjonen til kontoen din. Sørg for å bruke Google-kontoen du har interaksert med bildet fra.
  3. Klikk på “mer” -ikonet (tre vertikale prikker) ved siden av søkefeltet.
  4. Velg 'Slett aktivitet etter' fra rullegardinmenyen.
  5. Velg ønsket periode fra alternativene til venstre.

Hvis du velger alternativet 'All Time', slettes alle elementene du noen gang har kommunisert med via apper som er koblet til Google-kontoen din. Det er tryggere å velge enten 'Last Hour' hvis du har samhandlet med bildet i løpet av den tiden, eller en 'Custom range' -periode. Dette alternativet lar deg imidlertid bare velge en periode på dager. Du kan ikke velge en times periode.

Når du har valgt en periode, er det bare å bekrefte valget ditt, og bildet vil forsvinne fra historien.

Slette individuell aktivitet

Hvis du vet det nøyaktige øyeblikket for interaksjonen med det uønskede Google-bildet, kan du slette denne interaksjonen fra aktivitetsloggen din.

For å gjøre dette trenger du bare å gå til Googles Min aktivitet-side og finne det elementet fra feeden på startskjermen. Du kan også søke i varen ved å skrive inn et nøkkelord eller en dato.

Når du har gjort det, klikker du bare på 'mer' -ikonet (tre horisontale prikker) ved siden av samspillet og klikker på 'Slett'.

Fjern hurtigbuffer og lagring fra Android-appen

Hvis du har en Android, kan du tømme lagring og hurtigbuffer fra appinnstillingene. Dette fjerner historikken til appen. For å gjøre dette må du følge disse trinnene:

splitt hvordan skjermdeling på en server
  1. Gå til 'Innstillinger' -appen på enheten din.
  2. Åpne 'Apps' -menyen. Det kan også være oppført som 'Application Information' eller 'Applications.'
  3. Bla gjennom listen til du finner ‘Bilder’.
  4. Gå inn i ‘Bilder’ for å gå til informasjonsskjermen.
  5. Velg 'Lagring' -menyen under 'Bruk' -delen.
  6. Trykk på 'Fjern data' eller 'Administrer plass' for å fjerne data.
  7. Trykk også på 'Tøm hurtigbuffer'.

Dette vil slette hele historikken til appen din. Merk: du må logge på «Bilder» -appen igjen etter at du har utført denne metoden. Sørg derfor for at du har alle legitimasjonene dine før du fortsetter.

Det som er bra med denne metoden er at du bare rydder historikken til Photos-appen. I motsetning til den nevnte metoden vil all annen Google-aktivitet forbli intakt. På den annen side vil det fjerne hele apphistorikken fra telefonen, og det er ingen måte å begrense den bare til en bestemt tidsperiode.

Deaktiver appen (tilbakestilling av fabrikk)

I noen tilfeller tillater ikke appen deg å tømme hurtigbufferen eller historikken. Det er en måte å komme rundt dette, men det krever at du utfører en tilbakestilling av fabrikken til appen.

For å gjøre dette, bør du:

  1. Følg de fire første trinnene i delen ovenfor, til du åpner informasjonsskjermbildet for ‘Bilder’ -appen.
  2. Trykk på 'Deaktiver' -knappen øverst på skjermen. En dialogboks vises der du blir spurt om avgjørelsen.
  3. Velg Deaktiver app.
    Når du har utført denne kommandoen, glemmer appen alle dataene og interaksjonene du hadde med den. Dette fjerner søkeloggen din fullstendig.
  4. Trykk på 'Aktiver' -knappen. Den skal være på samme sted som ‘Deaktiver’ tidligere var. Hvis du ikke gjør dette, forblir appen deaktivert, og du kan ikke bruke den.

Når du har gjort dette, må du logge på kontoen din igjen. All videre aktivitet vil igjen bli lagret i appen til du bestemmer deg for å fjerne historikken igjen.

Hold historien din for deg selv

Sletting av Google-aktiviteten din bør alltid være en siste utvei. Hvis du bruker en delt konto, er det alltid bra å fjerne alle spor som kan forstyrre personvernet ditt, som vanligvis inkluderer google-søk, videoer og google-bilder.

Imidlertid, hvis du bruker en privat konto, ville det være bedre å holde den beskyttet og sikret, i stedet for å tømme aktivitetsloggen og risikere tap av data i prosessen.

Hvilken metode foretrekker du å fjerne Google Foto-aktiviteten din? Hvorfor? Del dine erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.

Interessante Artikler

Redaksjonens

Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Det er på tide å dekorere Windows 10 Desktop for feiring av jul og det kommende nyttåret. De fleste dekorerer husene sine med et juletre, opplyste kanker, snømenn og andre figurer. Hvis du også vil få PCen din i julefeiringen, har vi et sett med veldig spesielle godbiter for deg.
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Vizio er et TV-merke som dukket opp i 2002 og raskt ble en stor aktør på det innenlandske TV-markedet. Selv om selve TV-ene er laget på lisens i Kina, er Vizio selv basert i Irvine, California, og
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Alle elsker å lage og dele videoer på nettet med TikTok, spesielt de med engasjerende musikk og vokal. Hvis du vil lagre lyden fra TikTok-videoer, hjelper det å konvertere den til MP3-format. Dette lar deg bruke
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Microsoft ga i dag ut de offisielle ISO-bildene for Windows 10 Build 18290, som representerer Windows 10-kodenavnet '19H1', den kommende funksjonsoppdateringen, også kjent som 'versjon 1903'. Den opprinnelige versjonen av Windows 10 Build 18290 ble utgitt 28. november 2018. De medfølgende ISO-bildene kommer med en oppdatert utløpsdato. Nedlastingen er tilgjengelig
Slik streamer du Netflix på Kodi
Slik streamer du Netflix på Kodi
Med så mange online streamingtjenester er det vanskelig å velge de å stole på. Heldigvis, takket være Kodi, er det nå mye lettere å gå fra den ene tjenesten til den andre. Hvis du ikke har hørt det, er Kodi et media
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Dead by Daylight er et av de mest morsomme skrekkspillene med et bredt spekter av drapsmenn inspirert av kjente figurer fra filmer og bøker. Å spille en overlevende i et slikt spill kan selvfølgelig være ekstremt stressende, noe som betyr at