Hoved Facebook Slik sletter du Facebook-innlegg i bulk

Slik sletter du Facebook-innlegg i bulk



Hva du skal vite

  • Gå til profilen din og velg Administrer innlegg , finn innlegg du ikke lenger vil ha, og klikk Neste > Slett innlegg > Ferdig .
  • Velg i mobilappen Administrer aktivitet , angi filtre for å finne innlegg du ikke vil ha, og Arkiv dem.

Slik sletter du alle Facebook-innlegg samtidig og arkiverer aktiviteten din med verktøyet Administrer aktivitet i en nettleser eller i mobilappen.

Masseslett innlegg ved hjelp av Facebook i en nettleser

Det første trinnet for å slette dine gamle Facebook-innlegg er å velge innleggene du ikke lenger vil ha (opptil 50 om gangen). Det er et par måter å gjøre det på, inkludert filtrering av innlegg hvis du vil slette noe spesifikt.

  1. Gå til Facebook.com eller åpne Facebook-appen og logg på kontoen din. Velg navnet ditt eller profilikonet øverst til venstre eller i menylinjen for å gå til profilen din.

    Profil-knappen på Facebook
  2. Plukke ut Administrer innlegg plassert under postkomponisten.

    Administrer innlegg-knappen på Facebook
  3. Plukke ut Filtre for å begrense de tilgjengelige alternativene. Du kan velge spesifikke år, hvem som har opprettet innlegget, personvernnivåer og elementer du er merket i.

    Dra nytte av filtreringsalternativene for å finne innleggene du vil slette. Filtrene er spesielt nyttige for å finne gamle innlegg raskt uten å bruke tid på å bla gjennom tidslinjen.

    Filtre-knappen i Administrer innlegg-vinduet
  4. Velg den firkantede avmerkingsboksen i øvre høyre hjørne av et innleggsminiatyrbilde du vil slette.

    Du kan bare velge opptil 50 innlegg å slette på en gang.

    For å se hele innlegget på Facebook.com, velg innleggets miniatyrbilde. Et vindu vises som viser hele innlegget, slik at du kan ta en avgjørelse om du vil beholde det eller slette det.

    En avmerkingsboks i Administrer innlegg-vinduet
  5. Når du har valgt alle innleggene du vil slette, velger du Neste nederst på skjermen.

    Neste-knappen i Administrer innlegg
  6. Velge Slett innlegg , og velg deretter Ferdig .

    Slettingen er permanent. Hvis du ikke vil slette disse innleggene permanent, skjuler du innleggene i stedet, slik at de ikke lenger vises på profilens tidslinje. Plukke ut Skjul innlegg på Facebook.com eller trykk Skjule fra tidslinjen på appen. For å vise disse innleggene, gå til aktivitetsloggen på profilen din og velg deretter Skjult fra tidslinje fanen.

    De

Slik administrerer du innleggene dine i Facebook-appen

I Administrer-delen av Facebook-innstillinger kan du slette, arkivere eller gjenopprette innhold. Denne funksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig på Facebook-mobilappen.

  1. Velg Meny ikonet nederst til høyre på skjermen.

  2. Velge Se profilen din øverst på neste skjermbilde.

  3. Plukke ut Mer representert ved de tre prikkene (...) under profilbildet ditt.

    Mer-menyen på en Facebook-profil
  4. I listen Profilinnstillinger velger du Aktivitetsloggen .

  5. Velg øverst i aktivitetsloggen Administrer innleggene dine .

    Aktivitetsloggen og Administrer innleggene dine i Facebook-innstillingene
  6. En liste over innleggene dine vises.

    Velg øverst i aktivitetsloggen Filtre og velg et filter, for eksempel Kategorier eller Dato, om ønskelig.

  7. Velg avkrysningsboksen ved siden av innholdet du ønsker å arkivere.

    Du kan gjenopprette arkivert innhold når som helst ved å velge Arkiv i aktivitetsloggen, velge innhold og velge Restaurere . Men hvis du flytter innhold til papirkurven, sletter Facebook det permanent etter 30 dager.

  8. Velge Arkiv . Alternativt, velg Søppel for å slette innholdet.

    Avmerkingsboksen og Arkiv-knappene i Facebook

Kan du ikke slette noen innlegg?

Du legger kanskje merke til at når du prøver å slette noen innlegg, er slettealternativet nedtonet, og du kan bare velge skjul-alternativet. Dette kan forekomme for spesifikke innlegg som profilbildeoppdateringer, innlegg som ikke er opprettet av deg, eller innlegg med spesielle personverninnstillinger.

For innlegg du ikke kan slette ved å bruke alternativet administrer innlegg, kan du slett disse innleggene individuelt . Finn innleggene på tidslinjen din, velg de tre prikkene i øvre høyre hjørne av det enkelte innlegget, og velg Slett .

Vurder å begrense dine tidligere innlegg i innstillingene dine, så tidligere innlegg du har delt med venner av venner eller offentligheten endres til å deles med kun vennene dine. På Facebook.com velger du pil ned og velger Innstillinger > Personvern > Begrens tidligere innlegg . Plukke ut Begrens tidligere innlegg å bekrefte. Denne innstillingen ser ikke ut til å være tilgjengelig i mobilappen.

hvordan du slipper pins i google maps
Slik sletter du aktivitetsloggen din på Facebook FAQ
  • Hvordan sletter du Facebook-kontoen din?

    For å slette Facebook-kontoen din permanent, velg triangel øverst på Facebook og velg Innstillinger og personvern > Innstillinger > Din Facebook-informasjon . Plukke ut Utsikt ved siden av Deaktivering og sletting. Plukke ut Slett kontoen min > Fortsett til kontosletting > gå innFacebook passord> Fortsette > Slett konto .

  • Hvordan endrer du navn på Facebook?

    For å endre navnet ditt på Facebook, velg triangel øverst på Facebook og velg Innstillinger og personvern > Innstillinger > Navn > gjøre endringer > Gjennomgå endring > Lagre endringer .

  • Hvordan avbryter du vennen med noen på Facebook?

    For å bli venn med noen på Facebook, gå til deres profil og velg Venner ikonet øverst. Velg deretter Uvenn . Brukeren blir ikke varslet når du avbryter vennen med vedkommende.

Interessante Artikler

Redaksjonens

Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Det er på tide å dekorere Windows 10 Desktop for feiring av jul og det kommende nyttåret. De fleste dekorerer husene sine med et juletre, opplyste kanker, snømenn og andre figurer. Hvis du også vil få PCen din i julefeiringen, har vi et sett med veldig spesielle godbiter for deg.
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Vizio er et TV-merke som dukket opp i 2002 og raskt ble en stor aktør på det innenlandske TV-markedet. Selv om selve TV-ene er laget på lisens i Kina, er Vizio selv basert i Irvine, California, og
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Alle elsker å lage og dele videoer på nettet med TikTok, spesielt de med engasjerende musikk og vokal. Hvis du vil lagre lyden fra TikTok-videoer, hjelper det å konvertere den til MP3-format. Dette lar deg bruke
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Microsoft ga i dag ut de offisielle ISO-bildene for Windows 10 Build 18290, som representerer Windows 10-kodenavnet '19H1', den kommende funksjonsoppdateringen, også kjent som 'versjon 1903'. Den opprinnelige versjonen av Windows 10 Build 18290 ble utgitt 28. november 2018. De medfølgende ISO-bildene kommer med en oppdatert utløpsdato. Nedlastingen er tilgjengelig
Slik streamer du Netflix på Kodi
Slik streamer du Netflix på Kodi
Med så mange online streamingtjenester er det vanskelig å velge de å stole på. Heldigvis, takket være Kodi, er det nå mye lettere å gå fra den ene tjenesten til den andre. Hvis du ikke har hørt det, er Kodi et media
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Dead by Daylight er et av de mest morsomme skrekkspillene med et bredt spekter av drapsmenn inspirert av kjente figurer fra filmer og bøker. Å spille en overlevende i et slikt spill kan selvfølgelig være ekstremt stressende, noe som betyr at