Hoved Smarttelefoner Slik sletter du en Discord-konto

Slik sletter du en Discord-konto



Det er ingen mangel på måter å sende meldinger til vennene dine på nettet, men hvis du noen gang spiller spill, er Discord det aller beste alternativet for deg. Selv om chat-appen har blitt en av de viktigste meldingsappene både i og utenfor spill, begynte den faktisk som et mislykket online multiplayer-spill designet for iOS.

En applikasjon som fokuserte på å la din PC eller mobilenhet fokusere det meste av ressursene på dine faktiske spill, i stedet for chat-applikasjonen du har i bakgrunnen.

Enten du bare vil flytte til en annen chat-app, eller du vil slette kontoen din for å gjøre et poeng, er det verdt å ta en titt på hvordan du sletter Discord-kontoen din og forskjellen mellom å deaktivere og slette kontoen din.

Slik deaktiverer du Discord-kontoen din

Discord lar deg både slette og deaktivere kontoen din, i likhet med sosiale nettverk som Facebook. Å slette kontoen din betyr at du ikke lenger vil bruke den mens du deaktiverer kontoen din, betyr vanligvis at du tar en pause.

Hvis du helst ikke vil fjerne kontoen din helt og foretrekker å bare gå bort på en lang pause med potensialet for å returnere, er det bedre å deaktivere Discord-kontoen. Dette alternativet vil spare deg for litt tid senere når du kommer tilbake, og du trenger ikke å hoppe gjennom bøylene for å få det tilbake.

Å begynne:

  1. Trekk opp Discord-appen på skjermen.
  2. Når du har logget inn, gå over til brukerinnstillingene dine (Cog-ikonet).


  3. Klikk på Min konto-fanen og deretter på Rediger.


  4. Nederst i vinduet ser du muligheten til å deaktivere konto, tilfeldigvis til høyre for Slett konto. Klikk på den for å deaktivere kontoen din.

Deaktivering av kontoen din på mobil

Deaktivering av kontoen din for både iOS og Android er ikke like lett som på skrivebordet. For øyeblikket er det ingen måte å deaktivere eller slette kontoen din fra en mobilenhet. Når du prøver å velge et av alternativene, som du kan komme til ved å:

  1. Åpne Discord-appen på telefonen eller mobilenheten.
  2. Trykk på tannhjulikonet nederst til høyre og åpne brukerinnstillinger, trykk på Min konto.


  3. Du vil ha muligheten til å 'Deaktivere konto' eller 'Slett konto.' Når du velger en av dem, blir du imidlertid ført til en supportside som beskriver måter å gjøre det på, som det du allerede har lest her.

For å deaktivere eller slette en konto fra mobilen, må du legge inn en forespørsel med støtte . Dette er for tiden den eneste måten mobilbrukere kan slette Discord-kontoen sin.

Slik sletter du Discord-kontoen din permanent

Bestemte deg for å ta full fart og kutte bånd med Discord helt? Ikke et problem. Det er omtrent den samme prosedyren som å deaktivere kontoen din med en annen slutt. Som sagt tidligere, for de som er på mobil, må du kontakte brukerstøtten for å få kontoen din slettet.

Før du sletter kontoen din, må du enten overføre administrative rettigheter til serverne dine eller slette dem helt. Hvis du vil vite mer om Discord-servere, vi fikk deg dekket.

Slik sletter du kontoen din:

hvordan du slår av teksting på Samsung smart tv
  1. Trekk opp Discord på skjermen.
  2. Når du har logget inn, gå over til brukerinnstillingene dine (tannhjulikonet), og mens du er der, klikker du på Min konto-fanen.


  3. Velg å redigere kontoen din. Nederst i vinduet ser du muligheten til å slette konto. Klikk på den for å få kontoen til å forsvinne for godt.

Du vil sannsynligvis bli bedt om å skrive inn passordet ditt, og hvis du konfigurerer det, 2FA-koden din også før du fullfører prosessen. Å, og forresten, for at slettingen skal fungere, må du faktisk gjøre noen ting tidligere. Hvis du tilfeldigvis er eier av en server (eller flere), må du enten overføre eierskapet til en klarert kilde eller slette serveren.

For å overføre eierskap:

Mens du er i Discord-appen, klikker du på servernavnet og åpner Serverinnstillinger.

På menyen til venstre, under User Management, finn og klikk på Members.

Her vil du ta den store avgjørelsen om hvem som får nøklene til riket. Når du har bestemt deg for hvem du skal ta ansvar for, holder du markøren over brukerens navn og klikker på de tre vertikale hvite prikkene.

Fra dialogmenyen klikker du på ‘Overfør eierskap.’

Når overføringen er fullført, blir du bare et vanlig medlem av serveren, avhengig av hvilken rolle du har gitt. Din tilgang på serveren er begrenset til tillatelsene knyttet til den rollen.

Hvis serveren din ikke er pålitelig å gi den til, eller du ikke bryr deg på den ene eller den andre måten, kan du like godt bare slette den. Slik sletter du en server:

Gå til Serverinnstillinger akkurat som vi gjorde ovenfor.

På menyen til venstre blar du bare ned denne gangen forbi Brukeradministrasjon og i stedet direkte til 'Slett server.'

Klikk på 'Slett server' og bekreft slettingen ved å skrive inn kontopassordet ditt for å slette serveren helt. Hvis du tilfeldigvis aktiverte tofaktorautorisering på kontoen din, akkurat som for kontosletting, vil du bli bedt om å oppgi koden som er oppgitt før serversletting.

Du blir deretter bedt om å trykke på Slett server-knappen en siste gang før alt blir sagt. Når du har slettet kontoen din, har du 14 dager på deg til å gjenopprette den. Etter den to ukers tid vil du ikke lenger kunne logge på eller gjenopprette informasjon fra kontoen.

Når kontoen din er borte, vil brukernavnet vises som Slettet bruker 0000 eller noe av den typen. Folk du har sendt meldinger med tidligere vil fortsette å se meldingene dine. For å slette alle spor av Discord-kontoen din permanent; ta kontakt med Discord Support .

ofte stilte spørsmål

Det er et stort skritt å slette Discord-kontoen din, så vi har svarene på andre spørsmål du måtte ha.

Hvis jeg sletter kontoen min, forsvinner alle meldingene mine?

Nei. Hvis du sletter kontoen din, blir brukernavnet som standard misbrukernummer 0000. Men alle meldingene dine, bildene du har sendt og tekstene blir værende.

Kan jeg starte Discord-kontoen min på nytt?

Som nevnt tidligere, kan du aktivere kontoen din på nytt innen 14 dager. Hvis du har kontaktet Discords supportteam for kansellering, vil du ikke kunne aktivere det på nytt, men du kan opprette en helt ny konto.

Hvordan sletter jeg alle meldingene mine?

Hvis du er forberedt på å slette Discord-kontoen din, men ønsker å ta med deg meldingene dine, har vi en full opplæring her for å hjelpe deg med å gjøre det ! Du kan velge å slette bestemte meldinger hver for seg, eller hvis du er administrator for en server, kan du legge til en bot for å gjøre det for deg.

Interessante Artikler

Redaksjonens

Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Det er på tide å dekorere Windows 10 Desktop for feiring av jul og det kommende nyttåret. De fleste dekorerer husene sine med et juletre, opplyste kanker, snømenn og andre figurer. Hvis du også vil få PCen din i julefeiringen, har vi et sett med veldig spesielle godbiter for deg.
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Vizio er et TV-merke som dukket opp i 2002 og raskt ble en stor aktør på det innenlandske TV-markedet. Selv om selve TV-ene er laget på lisens i Kina, er Vizio selv basert i Irvine, California, og
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Alle elsker å lage og dele videoer på nettet med TikTok, spesielt de med engasjerende musikk og vokal. Hvis du vil lagre lyden fra TikTok-videoer, hjelper det å konvertere den til MP3-format. Dette lar deg bruke
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Microsoft ga i dag ut de offisielle ISO-bildene for Windows 10 Build 18290, som representerer Windows 10-kodenavnet '19H1', den kommende funksjonsoppdateringen, også kjent som 'versjon 1903'. Den opprinnelige versjonen av Windows 10 Build 18290 ble utgitt 28. november 2018. De medfølgende ISO-bildene kommer med en oppdatert utløpsdato. Nedlastingen er tilgjengelig
Slik streamer du Netflix på Kodi
Slik streamer du Netflix på Kodi
Med så mange online streamingtjenester er det vanskelig å velge de å stole på. Heldigvis, takket være Kodi, er det nå mye lettere å gå fra den ene tjenesten til den andre. Hvis du ikke har hørt det, er Kodi et media
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Dead by Daylight er et av de mest morsomme skrekkspillene med et bredt spekter av drapsmenn inspirert av kjente figurer fra filmer og bøker. Å spille en overlevende i et slikt spill kan selvfølgelig være ekstremt stressende, noe som betyr at