Hoved Enheter Hvordan sjekke hvem posisjonen din er delt med på en iPhone

Hvordan sjekke hvem posisjonen din er delt med på en iPhone



Apple-enheter lar deg dele posisjonen din med familie og venner. De kan holde styr på hvor du befinner deg, se hvor du skal og sørge for at du er trygg. Du kan tilpasse disse innstillingene når som helst, men noen ganger kan du glemme å deaktivere andre fra å se hvor du er.

Hvordan sjekke hvem posisjonen din er delt med på en iPhone

Hvis du vil vite hvordan du sjekker hvem du har delt posisjonen din med på iPhone, har du kommet til rett sted. Denne artikkelen vil fortelle deg alt du trenger å vite om funksjonen for posisjonsdeling.

Slik ser du hvem posisjonen din er delt med

Med Find My-appen som følger med alle Apple-enheter, kan du finne vennene dine og dele posisjonen din.

Hvis du vil revidere listen over personer som kan se posisjonen din, følger du disse trinnene:

  1. Gå til Innstillinger.
  2. Trykk på Apple-ID-en din øverst.
  3. Trykk på Finn min.
  4. Du vil se listen over personer som kan se posisjonen din.

Du kan også bruke Finn min-appen:

  1. Åpne Finn min-appen.
  2. Trykk på Folk.
  3. Se gjennom listen over personer som kan spore hvor du befinner deg.

Hvordan slutte å dele posisjon med noen på en iPhone?

Beslutningen om å dele posisjonen din med noen er alltid din. Hvis du vil slutte å dele posisjonen din med en bestemt person, vil du gjerne vite at det er flere måter å oppnå dette på. Vi vil lede deg gjennom dem alle.

Finn Mine innstillinger

Den første metoden krever at du får tilgang til Finn mine-innstillingene og fjerner personen:

  1. Gå til innstillingene dine.
  2. Trykk på Apple-ID-en din øverst.
  3. Trykk på Finn min.
  4. Trykk på personens navn fra listen over personer som kan se posisjonen din.
  5. Trykk på Slutt å dele posisjonen min.
  6. Du vil se en melding som ber deg bekrefte avgjørelsen din. Trykk på Slutt å dele posisjonen min igjen.

Finn min app

Du kan bruke Finn min-appen til å redigere listen over personer som kan se posisjonen din.

Her er hva du må gjøre:

  1. Åpne Finn min-appen.
  2. Gå til Personer-fanen.
  3. Du vil se en liste over personer som kan se posisjonen din og personene du kan se posisjonen til. De som kan se hvor du befinner deg er merket med Kan se posisjonen din. Velg hvem du vil fjerne fra listen.
  4. Trykk på Slutt å dele min posisjon og bekreft det når du blir bedt om det.

En annen måte å slutte å dele posisjonen din med noen er å sveipe til venstre på navnet deres og trykke på sletteknappen.

hvordan laste ned bilde fra google bilder

Personen vil bli fjernet fra listen med mindre de har gitt deg tilgang til posisjonen sin. I så fall forblir de på listen, men Kan se posisjonen din vil bli fjernet.

Meldinger-appen

Du kan bruke Messages-appen til å sjekke om du deler posisjonen din med en bestemt person og slutte å dele.

Her er hva du må gjøre:

  1. Åpne Meldinger-appen.
  2. Trykk på samtaletråden med vedkommende.
  3. Trykk på bildet deres.
  4. Trykk på Slutt å dele posisjonen min.

Kontakter-appen

Ved å bruke Kontakter-appen kan du sjekke om du deler posisjonen din med noen og deaktivere den hvis du vil.

hvordan du henter slettede tekstmeldinger fra iphone

Følg instruksjonene nedenfor for å gjøre det:

  1. Åpne Kontakter-appen / Åpne Telefon-appen og trykk på Kontakter.
  2. Finn kontakten du vil slutte å dele posisjonen din med, og trykk på den.
  3. Hvis du deler posisjonen din med dem, vil du se alternativet Slutt å dele min posisjon. Trykk på den.
  4. En popup-melding vil vises som ber deg bekrefte avgjørelsen. Trykk på Slutt å dele posisjonen min igjen.

Kart-appen

Hvis du har iOS 13.1 eller nyere, kan du bruke Maps-appen til å dele forventet ankomsttid med familie eller venner mens du bruker navigasjon.

Slik stopper du dette:

  1. Trykk på Del ETA under veibeskrivelsen.
  2. Trykk på den aktuelle kontakten for å slutte å dele ETA.

Når du ankommer destinasjonen, vil ETA slutte å deles.

Hvordan slutte å dele posisjon med alle

I tillegg til å deaktivere posisjonsdeling med bestemte personer, kan du slå av dette alternativet helt og deaktivere hvem som helst fra å vite hvor du er.

Finn Mine innstillinger

Følg instruksjonene nedenfor for å slutte å dele posisjonen din ved å bruke innstillingene dine:

  1. Åpne innstillingene dine.
  2. Trykk på Apple-ID-en din øverst.
  3. Trykk på Finn min.
  4. Bytt av/på-knappen ved siden av Del min posisjon.

Du kan også bruke denne metoden:

hvordan lage en brann i dayz
  1. Åpne innstillingene dine.
  2. Trykk på Personvern.
  3. Trykk på Stedstjenester.
  4. Trykk på Del min posisjon.
  5. Bytt av/på-knappen ved siden av Del min posisjon.

Finn min app

En annen måte å deaktivere deling av posisjonen din på er ved å justere innstillingene i Finn min-appen.

Slik gjør du det:

  1. Åpne Finn min-appen.
  2. Gå til Me-fanen.
  3. Bytt av/på-knappen ved siden av Del min posisjon.

Husk at når du har aktivert deling av posisjonen din igjen, vil alle kontakter som kan se den fortsette å dele hvor du er. For å forhindre dette, kan du fjerne eventuelle kontakter fra listen din ved å bruke en av metodene diskutert ovenfor.

Ytterligere vanlige spørsmål

Hvordan vet jeg om noen sluttet å dele posisjonen sin med meg?

Når noen slutter å dele posisjonen sin med deg, blir du ikke varslet om dette. Det er imidlertid en måte å finne ut hvem som har deaktivert deg fra å spore hvor de befinner seg.

En av metodene er å sjekke listen over personer:

1. Åpne Finn min-appen.

2. Gå til kategorien Personer.

3. Du vil se en liste over personer som kan se posisjonen din og som gjorde det mulig for deg å se deres. Hvis personen det gjelder ikke er på listen, betyr det at de har sluttet å dele posisjonen sin med deg.

Når personen aktiverer posisjonsdeling på nytt, vil du bli varslet hvis du fortsatt er på listen deres.

Hold styr på folk som kan se posisjonen din

Selv om det kan være nyttig å dele posisjonen din, vil du kanskje være oppmerksom på hvem som har tilgang til hvor du befinner deg. Du kan sjekke hvem som har tilgang til posisjonen din og fjerne noen av dem etter behov. Alternativt kan du deaktivere posisjonstjenester helt.

Deler du ofte posisjonen din med andre? Hvilke metoder bruker du for å holde hvor du er privat? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor.

Interessante Artikler

Redaksjonens

Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Det er på tide å dekorere Windows 10 Desktop for feiring av jul og det kommende nyttåret. De fleste dekorerer husene sine med et juletre, opplyste kanker, snømenn og andre figurer. Hvis du også vil få PCen din i julefeiringen, har vi et sett med veldig spesielle godbiter for deg.
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Vizio er et TV-merke som dukket opp i 2002 og raskt ble en stor aktør på det innenlandske TV-markedet. Selv om selve TV-ene er laget på lisens i Kina, er Vizio selv basert i Irvine, California, og
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Alle elsker å lage og dele videoer på nettet med TikTok, spesielt de med engasjerende musikk og vokal. Hvis du vil lagre lyden fra TikTok-videoer, hjelper det å konvertere den til MP3-format. Dette lar deg bruke
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Microsoft ga i dag ut de offisielle ISO-bildene for Windows 10 Build 18290, som representerer Windows 10-kodenavnet '19H1', den kommende funksjonsoppdateringen, også kjent som 'versjon 1903'. Den opprinnelige versjonen av Windows 10 Build 18290 ble utgitt 28. november 2018. De medfølgende ISO-bildene kommer med en oppdatert utløpsdato. Nedlastingen er tilgjengelig
Slik streamer du Netflix på Kodi
Slik streamer du Netflix på Kodi
Med så mange online streamingtjenester er det vanskelig å velge de å stole på. Heldigvis, takket være Kodi, er det nå mye lettere å gå fra den ene tjenesten til den andre. Hvis du ikke har hørt det, er Kodi et media
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Dead by Daylight er et av de mest morsomme skrekkspillene med et bredt spekter av drapsmenn inspirert av kjente figurer fra filmer og bøker. Å spille en overlevende i et slikt spill kan selvfølgelig være ekstremt stressende, noe som betyr at