Hoved Snapchat Kan du oppheve sendingen av et snap? Nei, men du kan slette den

Kan du oppheve sendingen av et snap? Nei, men du kan slette den



Hva du bør vite

  • Du kan ikke oppheve sendingen av snaps, men du kan slette dem. I chat-fanen trykker og holder du meldingen og trykker Slett .
  • Vennene dine i chatten vil kunne se at du har slettet noe.
  • Det er ingen garanti for at vennene dine ikke vil se meldingen din selv om du sletter den.

Når du tar bilder eller videoer for å sende til venner på Snapchat, er det ingen måte å angre dem når de først er sendt. Det eneste du kan gjøre er å slette meldingen, men det er ingen 100 prosent garanti for at mottakeren ikke ser den.

Slik sletter du chatmeldinger du har sendt

Siden chattemeldinger slettes automatisk så snart du avslutter chatten, antar de følgende instruksjonene at du for øyeblikket har en chat åpen med en venn eller gruppe.

Disse instruksjonene kan følges for både iOS- og Android-versjonene av Snapchat-appen, men merk at skjermbildene nedenfor er fra iOS-versjonen.

  1. I chat-fanen, trykk og hold fingeren nede på meldingen du sendte og vil slette.

  2. Trykk på Slett .

    hvordan finne ønskeliste på Amazon
  3. Trykk på den lilla Slett for å bekrefte at du vil slette den. Husk at vennene dine i chatten vil kunne se at du har slettet noe.

    Trinn å ta for å slette en melding i Snapchat.

    Det er ingen garanti for at vennene dine ikke vil se meldingen din selv om du sletter den. De kan slå deg til det og ende opp med å se meldingen hvis de var raske nok. Snapchat bemerker også at sletting kanskje ikke alltid fungerer avhengig av visse omstendigheter – for eksempel hvis en venn har en ustabil internettforbindelse eller bruker en eldre versjon av appen.

Hvorfor kan du ikke oppheve sendingen av foto- og videosnaps?

I eldre versjoner av Snapchat-appen oppdaget brukere visse triks som fungerte for å avbryte sending av bilder eller videobilder. De oppdaget at de noen ganger kunne oppheve sendingen av snaps ved å:

  • Slår på flymodus
  • Fjerner snap-mottakeren fra avsenderens venneliste
  • Blokkerer snap-mottakeren
  • Logger av avsenderens konto
  • Avinstallerer appen fra avsenderens enhet
  • Deaktivere eller sletting av din (senderens) konto .

Disse triksene kan ha fungert tilbake i dag, men dette er ikke tilfelle lenger med nyere versjoner av appen. Så snart du sender en snap, lastes den opp til Snapchats skybaserte system.

Når en mottaker åpner en snap de mottok fra en venn eller vennegruppe, slettes den automatisk fra Snapchats servere. Enhver handling du prøver å utføre på din side etter at du har sendt en snap vil ikke fungere fordi snappen allerede har nådd skyen.

hvordan du sletter all e-post i Gmail på iPhone

Den eneste gangen du faktisk kan angre (slette) et bilde eller videoklipp, er hvis det er med Snapchat-historie form. Hvis du tok et bilde eller videoklipp og la det ut i historiene dine, kan du slette det ved å se historien, sveipe opp på den og trykke på søppel ikon. Hvis du også sendte den til venner/grupper som en vanlig snap, vil du ikke kunne oppheve sendingen eller slette den.

Hva kan du fjerne sendingen på Snapchat?

Selv om du ikke kan oppheve sendingen av bilder eller videobilder, kan du oppheve sendingen av andre typer innhold. «Unsend» er imidlertid ikke det rette ordet for å beskrive det. 'Slett' er mer passende.

Snapchats Clear Chats-funksjon lar brukere slette chattemeldinger de har sendt til enkeltpersoner eller vennegrupper. Chatten er tråden av meldinger og interaksjoner du ser når du trykker på navnet til vennen eller gruppen i fanen Samtaler.

Clear Chats er forskjellig fra Clear Snapchat Conversations , som enkelt sletter dine nylige venne- og gruppeinteraksjoner fra Samtaler-fanen.

Du kan slette noe av følgende fra chattene dine:

  • Tekst
  • Klistremerker (inkludert Bitmoji-klistremerker)
  • Lydmeldinger
  • Bilder og videoer sendt fra Minner-fanen (som de som ble lagret eller lastet opp fra enheten din)

Vennene dine vil kunne se at du har slettet noe i chatten.

Hvordan sende noens snap tilbake til dem FAQ
  • Hvordan sletter jeg Snapchat-kontoen min?

    Logg inn på Snapchat og gå til Administrer min konto > Slett kontoen min . For å slette kontoen din permanent, må du vente i 30 dager. For å aktivere på nytt, logg på innen 30 dager etter deaktivering.

  • Hvordan sletter jeg Snapchat fra telefonen min?

    Til slett Android-appen , trykk og hold på appikonet, og trykk deretter Avinstaller . I noen versjoner av Android må du dra appen til Avinstaller boksen øverst. For å slette iPhone-apper, trykk og hold appikonet og velg Fjern appen > Slett appen .

  • Hvordan fjerner jeg venner på Snapchat?

    Trykk på din Bitmoji / profilikon > Mine venner , trykk og hold på en venn, og gå deretter til Administrer vennskap > Fjern venn > Fjerne . Den eneste måten å fjerne flere venner på Snapchat er å slette hver enkelt individuelt.

Interessante Artikler

Redaksjonens

Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Dekorer Windows 10 til jul og nyttår
Det er på tide å dekorere Windows 10 Desktop for feiring av jul og det kommende nyttåret. De fleste dekorerer husene sine med et juletre, opplyste kanker, snømenn og andre figurer. Hvis du også vil få PCen din i julefeiringen, har vi et sett med veldig spesielle godbiter for deg.
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Hva du skal gjøre hvis det ikke kommer lyd fra Vizio TV-en
Vizio er et TV-merke som dukket opp i 2002 og raskt ble en stor aktør på det innenlandske TV-markedet. Selv om selve TV-ene er laget på lisens i Kina, er Vizio selv basert i Irvine, California, og
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Kan du legge PC-en din på teppe – er den bra eller dårlig? [Forklart]
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Hvordan laste ned en TikTok til MP3
Alle elsker å lage og dele videoer på nettet med TikTok, spesielt de med engasjerende musikk og vokal. Hvis du vil lagre lyden fra TikTok-videoer, hjelper det å konvertere den til MP3-format. Dette lar deg bruke
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Last ned Windows 10 Build 18290 offisielle ISO-bilder
Microsoft ga i dag ut de offisielle ISO-bildene for Windows 10 Build 18290, som representerer Windows 10-kodenavnet '19H1', den kommende funksjonsoppdateringen, også kjent som 'versjon 1903'. Den opprinnelige versjonen av Windows 10 Build 18290 ble utgitt 28. november 2018. De medfølgende ISO-bildene kommer med en oppdatert utløpsdato. Nedlastingen er tilgjengelig
Slik streamer du Netflix på Kodi
Slik streamer du Netflix på Kodi
Med så mange online streamingtjenester er det vanskelig å velge de å stole på. Heldigvis, takket være Kodi, er det nå mye lettere å gå fra den ene tjenesten til den andre. Hvis du ikke har hørt det, er Kodi et media
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Hvordan spille Killer in Dead by Daylight
Dead by Daylight er et av de mest morsomme skrekkspillene med et bredt spekter av drapsmenn inspirert av kjente figurer fra filmer og bøker. Å spille en overlevende i et slikt spill kan selvfølgelig være ekstremt stressende, noe som betyr at