Hoved Enheter De beste Genshin-effektkodene

De beste Genshin-effektkodene



Genshin Impact er et åpent RPG-spill som du kan spille online. Spillere deltar i konkurranser i kamp-royale-stil for å finpusse ferdighetene sine og kjempe om ressurser. Av og til gir utviklerne spillerne gaver.

De beste Genshin-effektkodene

Genshin Impact er ikke et av de spillene som er avhengig av å finne koder for å fremme karakteren din. Så når utviklerne slipper koder for spillet, er det definitivt noe spesielt.

Oppdag hvordan du finner koder for Genshin Impact og hvordan du løser inn dem når du finner en av disse ettertraktede belønningene.

Genshin-påvirkningskoder

Dessverre gir ikke utviklerne av Genshin Impact bort koder regelmessig. I motsetning til andre populære online spill, trenger du ikke nødvendigvis dem for å fremme karakteren din. Når Mihoyo slipper koder til fellesskapet, er de en spesiell belønning.

Koder kan gi spillere en rekke ting, inkludert:

  • Primogems
  • Det må
  • Spesialutgave utstyr

De utgis vanligvis hver gang spillet har en ny oppdatering. Imidlertid har Mihoyo gitt ut koder tidligere av andre årsaker, for eksempel at servere går ned.

hvor mange brukere kan du ha på disney plus

Noen koder er ment for alle spillere uavhengig av rangering, mens andre er strengt avhengig av hvor mye du har jevnet karakteren din eller kommet videre i historien.

Krav om belønninger

Uavhengig av metoden du velger, hvis du løser inn en gyldig kode, vil belønningene dine vises i e-posten din i spillet. For å gjøre krav på disse, gå ganske enkelt til e-posten din i spillmenyen og klikk på Krev eller Krev alt-knappen.

Husk at disse belønningene også har en utløpsdato!

Så gå til e-posten din i spillet og krev dem så snart som mulig, ellers forsvinner de for alltid.

genshin innvirkning

Genshin-påvirkningskoder for Amerika

Genshin Impact kjører på tre servere: Europa, Amerika og Asia. Logisk sett skulle du tro at kodene du mottar bare fungerer på en enkelt regional server, men det er ikke alltid tilfelle. For eksempel hadde én utløpt kode følgende belønninger:

  • 100 Primogems
  • 10x Mystic Enhancement Ore

Likevel var det bare én kode for alle tre serverne: 5KVelbSxDUU.

Du kan søke etter koder for den amerikanske serveren, men med mindre det står noe annet, anta at den fungerer på tvers av alle servere for spillet.

Slik løser du inn Genshin-effektkoder

genshin innvirkningskoder - innløs kode

Det er litt forvirring angående hvor og hvordan du skal løse inn koder for Genshin Impact. Da spillet først ble lansert, kunne du bare gjøre det via kontoen din på den offisielle nettsiden. Mens du fortsatt kan gjøre det på den måten, har utviklerne også gitt spillere muligheten til å løse dem inn i spillet også.

Sjekk ut hvordan du løser inn disse Genshin-effektkodene:

Via nettleser

  • Gå til den offisielle Genshin Impact-nettsiden
  • Klikk på Løs inn kode
  • Skriv inn server og kallenavn for tegn
  • Skriv inn eller lim inn kode
  • Klikk Løs inn
genshin innvirkningskoder – innløs belønninger

Via spillet

  • Åpne menyen i spillet
  • Velg tannhjulikonet for å åpne Innstillinger
  • Velg Konto og deretter Løs inn kode
  • Skriv inn koden
  • Velg Exchange-knappen

Genshin Impact Codes for PS4

Genshin Impact Codes er de samme for PC- og mobilversjonene som de er for PS4-konsoller. Du får ikke velge region når du spiller spillet på PS4; konsollen gjør dette for deg.

Enhver spillkode du finner på nettet gjelder for alle regioner med mindre annet er oppgitt. Når du finner en du vil løse inn, følger du disse trinnene for å få belønningen din:

  • Trykk på Alternativer-knappen for å åpne menyen
  • Velg det tannhjulformede ikonet på venstre side av vindusruten
  • Rull ned og velg Konto og deretter Løs inn kode
  • Skriv inn koden og trykk på X-knappen for å løse den inn

Genshin Impact Codes for NA

De fleste kodene du finner på nettet kan brukes på tvers av servere, inkludert Nord-Amerika. Det er mange nettsteder på nettet som legger inn koder som er spesifikke for hver region. Og enda viktigere, de oppdaterer disse regelmessig.

Genshin Impact Code List

Utviklerne av Genshin Impact gir ikke ut koder for spillet regelmessig. Vanligvis er de assosiert med en hendelse som en oppdatering, og de varer ikke lenge.

Du kan kanskje finne gjeldende koder på nettet. Bare husk at Mihoyo gir ut koder for å feire spillrelaterte hendelser. Hvis du vil være sikker på at du ikke går glipp av en spesiell kode, kan det være lurt å følge dem på sosiale medier.

Genshin-effektkoder for mobil

Koder for Genshin Impact er de samme på tvers av plattformer. De kan variere avhengig av den regionale serveren, men Mihoyo har en tendens til å bruke de samme kodene på tvers av servere også.

Så hvis du finner en kode på nettet kan du anta at den fungerer på alle plattformer, enten du spiller på PC eller mobil. Utviklerne slipper imidlertid ikke koder så ofte.

Genshin Impact Codes for PC

Hvis du gjør et raskt søk på nettet, vil du finne at det er flere utløpte koder enn gyldige for Genshin Impact. Utviklerne for spillet gir ikke ut nye koder ofte, og de faller vanligvis sammen med en oppdatering.

De siste kodene for oppdatering 1.2 ble utgitt i slutten av desember 2020:

  • GSIMPTq125 – 60 Primogems, 10 000 Mora

Imidlertid kan det hende at denne koden ikke varer så mye lenger.

Genshin Impact Codes Wiki

Genshin Impact Wiki er et annet pålitelig sted å finne gyldige koder. Ikke bare viser den om en kode er tilgjengelig eller utløpt, men også når den ble oppdaget. Den datoen vil gi deg en god idé om koden fungerer for øyeblikket, siden den bare varer i 30 dager eller så.

genshin

Liste over tilgjengelige Genshin-påvirkningskoder

Det er bare et par koder som er tilgjengelige akkurat nå, og det kan endre seg avhengig av når du leser dette. De er:

  • GENSHINGIFT – 50 Primogems, 3 Hero’s Wit
  • GSIMPTQ125 – 60 Primogems, 10 000 restanse

Disse kodene sammenfaller med den siste 1.2-versjonsoppdateringen utgitt i desember 2020, så de varer kanskje ikke mye lenger.

Ytterligere vanlige spørsmål

Hvordan løser jeg inn gavekoder på Genshin Impact?

Du kan enten løse inn koder online via den offisielle Genshin Impact-nettsiden, eller du kan gjøre det i spillet via Meny-innstillingen.

Hvor mange GB er Genshin Impact?

Du trenger minimum 8 GB RAM og 30 GB lagringsplass for å kjøre Genshin Impact.

kan du koble airpods til xbox one

Hva gjør Primogen i Genshin Impact?

Primogens er karakterens valuta i Genshin Impact. Du kan bruke dem på tre ting i spillet:u003cbru003e• Battle Pass upgradeu003cbru003e• Original Resin replenishmentu003cbru003e• Buy Wishes

Hva er kodene for Genshin-påvirkning?

Genshin Impact slipper ikke koder veldig ofte, og de utløper relativt raskt. Hvis du vil holde deg oppdatert når de utgis, følg Mihoyo på Twitter eller Facebook. Eller bli med i Discord.

Er Genshin støtfri?

Genshin Impact er gratis å laste ned for PC-, mobil- og PS4-konsoller.

Hvilke Primogen-koder er tilgjengelige for øyeblikket?

Det er bare et par gyldige Genshin Impact-koder når dette skrives:u003cbru003e• GENSHINGIFT – 50 Primogems, 3 Hero’s Witu003cbru003e• GSIMPTQ125 – 60 Primogems, 10.000 Morau expire00003cMen de kan relativt snart expire00.

Hva bør du bruke Primogens på?

Du kan bare bruke Primogens på tre ting:u003cbru003e• Wishesu003cbru003e• Oppgradering av Battle Passu003cbru003e• Replenishing Original Resinu003cbru003eHvordan du bruker Primogensene dine er helt opp til spilleren. For eksempel synes mange å bruke Primogems på Wishes er nyttig for å styrke en tropp.

Hvordan får jeg en Genshin Impact Code?

Du kan se på nettet etter de nyeste Genshin Impact-kodene eller følge Mihoyo på sosiale medier.

Hva er gavekoder i Genshin Impact?

Gavekoder er freebies som utviklerne av spillet noen ganger gir bort til spillere. De kan være alt fra mora til Primogems og utstyr. De slippes imidlertid ikke så ofte.

Kom i vater først

Før du leter etter de nyeste kodene på internett, bør du vite at de fleste Genshin Impact-koder er låst til spillere under AR eller Adventure Rank 10. Det finnes sporadiske koder for alle, men utviklerne liker å belønne spillere som spiller spillet.

Hva er noen av de beste belønningene du har mottatt fra Genshin Impact-koder? Fortell oss om det i kommentarfeltet nedenfor.

Interessante Artikler

Redaksjonens

Slik legger du til oppgavelinje snarveier på en Chromebook
Slik legger du til oppgavelinje snarveier på en Chromebook
Hvis du ikke har brukt Chromebook på nytt, kan det hende du synes det er mer begrenset enn Windows eller Mac, men du tar feil. Sikkert ut av esken skjer det ikke mye, men med noen tilpasninger og noen få-
Hva er HLG HDR?
Hva er HLG HDR?
Hybrid Log Gamma, eller HLG HDR, er en av de konkurrerende standardene til HDR, sammen med HDR10 og Dolby Vision. Her er hvorfor det er verdt å vurdere.
Hvordan konvertere en PDF-fil til et Microsoft Word-dokument
Hvordan konvertere en PDF-fil til et Microsoft Word-dokument
Har du noen gang trengt å konvertere en PDF-fil til et Microsoft Word-dokument for bedre redigering av dokumentet? Eller kanskje du har trengt å konvertere en PDF-fil til et Microsoft Word-dokument med det formål a
Rock Formations Theme for Windows 10, 8 og 7
Rock Formations Theme for Windows 10, 8 og 7
Rock Formations-tema for Windows er et panoramatema opprettet for å fylle skrivebordet med to skjermer med imponerende utsikt over bergarter. Denne vakre temapakken ble opprinnelig opprettet for Windows 8, men du kan bruke den i Windows 10, Windows 7 og Windows 8. Temaet kommer med 13 fantastiske bakgrunnsbilder med nydelig utsikt over fjellene.
Hvordan redigere en SRT-fil
Hvordan redigere en SRT-fil
https://www.youtube.com/watch?v=DcXXzhUW3hE Feil teksting er irriterende og altfor vanlig. Du kan ikke slappe av og nyte filmen eller vise hvis teksten ikke stemmer eller undertekstene ikke er i tide. Hvis du
Fix: Skjermen blir ikke svak når du tar et skjermbilde med Win + PrintScreen i Windows 8.1 eller Windows 8
Fix: Skjermen blir ikke svak når du tar et skjermbilde med Win + PrintScreen i Windows 8.1 eller Windows 8
Beskriver hvordan du gjenoppretter skjermdemping når du tar et skjermbilde i Windows 8 og hvorfor det kan slutte å dempe.
Opprett snarvei for nettverkstilkoblinger i Windows 10
Opprett snarvei for nettverkstilkoblinger i Windows 10
I Windows 10 ble de fleste nettverksalternativene flyttet til Innstillinger. For å spare tid kan du opprette en spesiell snarvei for å åpne den klassiske nettverkstilkoblingsmappen direkte.